Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cum a arătat valsul mirilor. Momente superbe pe ringul de dans

Finala sezonului 9 Mireasa a avut un dans al mirilor superb. Paula Seling a cântat live o piesă de dragoste, iar mirii au avut o coregrafie spectaculoasă.

Galerie
Valsul mirirlor a fost foarte emoționant | Antena 1

Un moment pentru care finaliștii sezonului 9 s-au pregătit intens este valsul mirilor. Perechile finaliste au dansat în sincron pe ritmurile unei melodii de dragoste, cântate de Paula Seling. Coregrafia pregătită le-a dat bătăi de cap tinerilor la repetiții. Unii dintre ei au întâmpinat dificultăți la prize, alții la piruete, însă în cele din urmă au reușit să se sincronizeze. Cu multă muncă, dar și sprijinindu-se reciproc, cuplurile au reușit să creeze un moment superb pe ringul de dans.

Citește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Simona Gherghe, apariție ravisantă. Cum arată ținuta prezentatoarei

Cum s-au descurcat finaliștii sezonului 9 Mireasa la dansul mirilor

Familiile finaliștilor au privit emoționate valsul spectaculos prezentat cuplurile îndrăgostite. Miresele au strălucit în rochiile lor albe și lungi, care au oferit un plus de valoare momentului artistic.

Citește și: Simona Gherghe, apariție rară în costum de baie și fără machiaj. Cum s-a pozat prezentatoarea Mireasa la piscină

Fiecare cuplu a adus pe ringul de dans iubire și emoție.

Alături de cei care se căsătoresc, au dansat și Antonia cu Cristian, Albert cu Laura și Valentin cu Elena.

Finaliștii au dansat alături de părinți

După dansul mirilor, a urmat un moment extrem de emoționant. Mirii au dansat cu mamele lor, iar miresele cu tații. Comparativ cu sezonale trecute, toi cei care se căsătoresc au avut toți părinții la eveniment, așa că toți mirii au avut parteneri de dans. La un moment dat, Cristian a invitat-o pe doamna Daniela la dans, Albert pe doamna Mariana, iar Valentin pe doamna Floarea. Delia, Iuliana, Maria și Cristina au dansat cu tații lor, iar Liviu, Ștefan, Alexandru și Vlad au dansat cu mamele lor.

Patru cupluri se căsătoresc în Finala sezonului 9 Mireasa

Patru dintre cuplurile înscrise în competiţie au depus actele şi vor lupta în marea finală mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită marele premiu al competiţiei.

Cristina şi Alexandru, Iuliana şi Vlad, Maria şi Ştefan şi Delia şi Liviu vor trăi la cote maxime emoţiile unei căsătorii în direct, iar alături de ei, în mod atipic, vor fi şi două cupluri care nu se căsătoresc.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 8.

Pentru a intra în posesia premiului, conurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Antonia a intrat în platou odată cu miresele. Cum au reacționat Cristian și doamn... Mireasa, sezonul 9. Unde se afla Dediș în timp ce se difuza Marea Finală a show-ului matrimonial. Ce mesaj a transmis în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x