Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro

Simona Gherghe a anunțat cine sunt câștigătorii sezonului 9 Mireasa - Ritmul Inimii. Finala de pe 12 iulie 2024 s-a încheiat și un singur cuplu a ridicat cecul de 40.000 euro.

Galerie
Delia și Liviu sunt marii câștigători | Antena 1

Sezonul 9 Mireasa - Ritmul Inimii s-a desfășurat de-a lungul a 6 luni. La începutul sezonului, nouă fete şi nouă băieţi au pășit în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii s-a accelerat, în căutarea marii iubiri. Telespectatorii Mireasa au putut vedea de-a lungul celor 6 luni poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi! După 6 luni, publicul Mireasa a desemnat cuplul câștigător al sezonului 9.

Citește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Delia și Liviu s-au căsătorit civil. Ce jurăminte și-au făcut înainte de a spune marele „Da”

Delia și Liviu sunt câștigătorii sezonului 9 Mireasa- Ritmul Inimii

Emoțiile mirilor au fost enorme în timp ce Simona Gherghe a citit clasamentul publicului.

Iată cine sunt câștigătorii aleși de publicul Mireasa și cum arată clasamentul:

Locul 4 - 6,03% Iuliana și Vlad
Locul 3 - 9,39% Cristina și Alexandru
Locul 2 - 30,81 % Maria și Ștefan
Locul 1 - 52,78% Delia și Liviu

„Toți sunteți câștigători pentru că v-ați găsit și vă iubiți!”, le-a spus Simona Gherghe tuturor.

Delia și Liviu sunt marii câștigători ai sezonului 9 Mireasa- Ritmul Inimii. Cei doi s-au îmbățișat și au primit cecul de 40.000 euro.

Familia Negrea este câștigătoarea sezonului 9 Mireasa.

Timp de 6 luni, fanii Mireasa au privit emisiunea live de la 14:00 la 17:00, s-au uitat și în AntenaPLAY pentru a vedea ce fac concurenții în casă, dar au privit și seara analizele situațiilor din competiție, la Mireasa, Capriciile Iubirii. Văzând poveștile de dragoste care s-au înfiripat în casa Mireasa, fanii emisiunii și-au ales favoriți, pe care i-au votat în fiecare săptămână, dar mai ales în Finala sezonului.

Patru dintre cuplurile înscrise în competiţie s-au căsătorit în Marea Finală a sezonului 9 Mireasa. Doar unul dintre ele a fost desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1. Valsul mirilor a fost intepretat live de către Paula Seling, cea care le-a fost alături concurenţilor în una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa lor.

Cristina şi Alexandru, Iuliana şi Vlad, Maria şi Ştefan şi Delia şi Liviu au trăit la cote maxime emoţiile unei căsătorii în direct.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, conurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Iuliana și Vlad s-au căsătorit civil. Momentul emoționant în care și-au făcut jur... "Mireasa: Confesiuni" revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY, din 17 iulie 2024. Ce vor putea vedea fan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x