Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Delia și Liviu s-au căsătorit civil. Ce jurăminte și-au făcut înainte de a spune marele „Da”

Delia și Liviu s-au cununat civil în Finala sezonului 9 Mireasa. Cei doi tineri și-au făcut jurăminte emoționante înainte de a spune „Da” în fața primarului.

Galerie
Delia și Liviu s-au cununat civil în Finala sezonului 9 Mireasa

Unul dintre cuplurile finaliste din sezonul 9 Mireasa este cel format din Delia și Liviu. Extrem de emoționată și purtând o rochie ravisantă cu crăpătură pe picior, Delia a pășit în fața alesului inimii sale.

Citește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Simona Gherghe, apariție ravisantă. Cum arată ținuta prezentatoarei

Delia și Liviu s-au căsătorit civil în Finala sezonului 9 Mireasa. Ce jurăminte și-au spus

Iată ce și-au spus Delia și Liviu, înainte de a se căsători civil:

Delia: Sufletul meu bun și frumos, vreau să-ți mulțumesc că ai intrat în viața mea! Dumnezeu m-a binecuvântat cu o npuă familie: tu, dragul meu soț, dar și mama ta! Fericirea se poate citi pe chipul meu! Promit să te iubesc, să te susțin, să te sprijin așa cum nimeni nu a făcut-o vreodată. Când în viața noastră nu va fi doar sirop, promit să încerc să te fac să zâmbești. Promit să te fac să te simți cel mai viitor bărbat. Te iubesc până la Doamne- Doamne și niciodată înapoi!

Liviu: Vreau să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine la bine, la greu. Toată viața asta o să mă ai lângă tine indiferent de situațiile prin care vom trece. Tot ce am să-ți promit ție e doar fericire, liniște, susținere, încredere. Să știi că te iubesc până la Doamne-Doamne și niciodată înapoi!

Delia și Liviu au spus „Da” în fața primarului și au devenit familia Negrea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Delia și Liviu, finaliștii sezonului 9 Mireasa

Povestea de dragoste dintre Delia și Liviu a început să prindă contur când ambii au avut parte de un eșec pe plan sentimental în casa Mireasa. La începutul sezonului 9 Mireasa, Liviu a intrat într-o relație cu Iuliana, iar Delia a avut apropieri cu Dediș. Lucrurile nu au funcționat în această formulă. Când Delia a mărturisit că simte o chimie față de Liviu, tânărul a confirmat că sentimentul e reciproc. Cei doi au început să se cunoască și au descoperit că se potrivesc. După primu sărut, Liviu i-a mărturisit Deliei că nu s-a mai simțit niciodată atât de îndrăgostit. Doamna Viorica, mama lui Liviu, a plăcut-o de la început pe Delia și le-a fost alături celor doi de-a lungul sezonului 9 Mireasa. Un moment dificil pentru cei doi a fost când și-au făcut unul altuia mărturisiri grele din trecut. În ciuda dezvăluirilor, cei doi și-au promis că vor fi alături unul de altul, indiferent de circumstanțe. Un moment care le-a consolidat relația a fost cel în care Liviu a câștigat task-ul cabinei telefonice, fata fiindu-i alături toată noaptea încurajându-și iubitul. Momentul logodnei a fost unul special, la Maramureș. După o călătorie cu Mocănița, Delia și Liviu au dansat purtând straie populare, iar la un moment dat Liviu s-a așezat în genunchi și și-a întrebat iubita dacă vrea să fie soția lui. Delia a fost foarte emoționată când a auzit întrebarea și înainte de mult așteptatul „Da”, fata a izbucnit în lacrimi. După un sezon în care s-au îndrăgostit, s-au cunoscut, s-au susținut și și-au făcut planuri de viitor împreună, Delia și Liviu au decis să se căsătorească în Finala Mireasa și să devină familia Negrea.

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cristina și Alexandru au spus „Da” pentru o viață împreună. Ce promisiuni și-au f... Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Maria și Ștefan au spus „Da”. Cum a arătat momentul în care s-au căsătorit civil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x