Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Simona Gherghe, apariție ravisantă. Cum arată ținuta prezentatoarei

Simona Gherghe a apărut în Finala Mireasa sezon 9, de pe 12 iulie 2024, purtând o ținută spectaculoasă. De această dată prezentatoarea Mireasa a optat pentru o rochie lungă, de culoare galbenă.

Galerie
Simona Gherghe poartă o rochie galbenă în Finala Mireasa sezon 9 | Antena 1

Așa cum i-a obișnuit pe fanii Mireasa, Simona Gherghe a apărut în ziua nunților concurenților purtând o rochie de basm. Evenimentul se petrece într-un decor deosebit, iar Simona Gherghe este superbă.

Citește și: Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Fetele au defilat în rochii de mireasă în fața mamelor. Imagini emoționante de la revedere

Cum arată ținuta purtată de Simona Gherghe în Finala sezonului 9 Mireasa de pe 12 iulie 2024

Chiar dacă Finala sezonului 9 Mireasa se petrece într-o zi aflată sub cod portocaliu de caniculă, Simona Gherghe și toate doamnele și domnișoarele prezente la eveniment au ținute și coafuri elegante, iar zâmbetul nu le lipsește.

„Iată că am ajuns, din nou, la capăt de drum, alături de concurenţii sezonului al nouălea al celui mai iubit reality-show matrimonial. Sunt zile tare frumoase, le simt emoţiile şi nerăbdarea, am fost atâtea luni alături de ei în cea mai intensă experienţă a vieţii lor şi abia aştept ziua marii finale, să-i văd miri şi mirese. Apoi, voi fi pentru o scurtă perioadă în vacanţă, alături de familia mea, însă abia astept sa fiu, din nou, în scaunul de gazdă a emisiunii!”, a dezvăluit gazda reality show-ului matrimonial, Simona Gherghe.

Simona Gherghe a deschis Finala sezonului 9 Mireasa purtând o rochie de culoare galbenă, părul buclat și accesorii spectaculoase.

Citește și: Simona Gherghe, apariție rară în costum de baie și fără machiaj. Cum s-a pozat prezentatoarea Mireasa la piscină

Patru cupluri se căsătoresc în Finala sezonului 9 Mireasa

Patru dintre cuplurile înscrise în competiţie au depus actele şi vor lupta în marea finală mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită marele premiu al competiţiei.

Cristina şi Alexandru, Iuliana şi Vlad, Maria şi Ştefan şi Delia şi Liviu vor trăi la cote maxime emoţiile unei căsătorii în direct, iar alături de ei, în mod atipic, vor fi şi două cupluri care nu se căsătoresc.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 8.

Pentru a intra în posesia premiului, conurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa, sezon 8. În ce relație sunt Bia și doamna Anina, la 7 luni de la căsătoria fetei cu Robert. Imaginea publicată ... Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cum au reacționat mirii când și-au văzut logodnicele în rochiile de mireasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x