Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Finala Mireasa sezonul 2. Ce cupluri pot intra în finală conform regulilor și cine alege câștigătorii

Finala Mireasa sezon 2 va avea loc la finalul lunii februarie 2021, moment în care cuplul câștigător va trebui să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile pentru a intra în posesia marelui premiu.

Finala Mireasa sezon 2 va avea loc la finalul lunii februarie 2021

Antena 1

Inițial, competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, însă producătorii au decis să le mai ofere concurenților timp pentru a se cunoaște înainte de a face marele pas.

În rândurile care urmează vei afla care sunt cuplurile ce intră în finala Mireasa sezon 2 și cine va alege câștigătorii.

Ce concurenți intră în finala Mireasa sezon 2

Conform regulamentului, în Finala show-ului matrimonial Mireasa sezon 2, vor intra perechile și concurenții care încă se află în concurs la acel moment.

În lupta pentru marele premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

În acest sens, cuplurile doritoare vor depune personal actele în vederea încheierii căsătoriei la Primăria Orașului Buftea, în termenul prevăzut de legislația în vigoare și va accepta efectuarea analizelor medicale necesare pentru eliberarea certificatelor medicale prenupțiale.

Cine alege câștigătorii emisiunii Mireasa sezon 2

În cadrul Finalei Mireasa sezon 2, după ce Simona Gherghe va striga stop vot, clasamentul va fi prezentat pentru fiecare dintre cuplurile ajunse în această etapă a emisiunii.

Citește și: Când este finala Mireasa sezonul 2. Simona Gherghe va anunța cuplul câștigător

Astfel, publicul este cel care are ultimul cuvânt în ceea ce privește câștigătorii celui de al doilea sezon Mireasa.

Care este marele premiu oferit în Finala sezonului 2 de la Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ei vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Ce se întâmplă dacă cuplul de pe primul loc nu se căsătorește în Finala Mireasa sezon 2

Dacă perechea cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în Finala emisiunii Mireasa sezon 2.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se căsătorească, iar cel de-al cincilea dă un răspuns afirmativ.

Toate premiile menționate anterior se împart în mod egal între cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumătate din valoarea premiului acordat.

Cine câștigă Mireasa sezon 2 dacă niciun cuplu nu se căsătorește

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa sezon 2 nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit.

Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa sezon 2, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

VEZI ÎNTREGUL REGULAMENT AL CONCURSULUI MIREASA.

Video