Antena Căutare

Finala Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius au spus ”DA” și s-au cununat în fața familiilor. Cum a început povestea lor

Cel mai nou cuplu din casa Mireasa sezonul 8, Ioana și Marius, s-a logodit după ședința foto de Crăciun. A fost o surpriză totală pentru fată, care nu se aștepta ca în prăjitura cu răvaș să se afle marea întrebare.

Finala Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius au spus ”DA” și s-au cununat în fața familiilor. Cum a început povestea lor Galerie
Cel mai nou cuplu din casa Mireasa sezonul 8, Ioana și Marius, s-a logodit după ședința foto de Crăciun. A fost o surpriză totală pentru fată, care nu se aștepta ca în prăjitura cu răvaș să se afle marea întrebare. | Antena 1

Ioana a ales o rochie de mireasă cu decolteu și care îi pune în evidență atuurile fizice, pe când Marius a optat pentru un costum cu pantaloni negri și sacou alb cu revere negre.

Cei doi au strălucit în finala Mireasa sezonul 8 din 22 decembrie 2023.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Marii absenți de la cununiile civile. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii

Ce jurăminte și-au făcut Ioana și Marius de la Mireasa sezonul 8

Emoționați, Ioana și Marius și-au jurat iubire în finala Mireasa. Cei doi și-au făcut jurăminte superbe.

Ioana: Dragul meu iubit, ai intrat în viața mea atunci când mă așteptam mai puțin. Ești bărbatul visurilor mele, omul care mă iubește și susține condiționat. Eu sunt femeia care îți promite că va fi lângă tine necondiționat, la bine și la greu. Lângă mine te vei simți acasă. Am trecut printr-un amalgam de sentimente, dar am rămas împreună și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult. Știu sigur că mână de mâna vom putea construi un mare imperiu. Te iubesc.

Marius: Tu, Ioana, o fată sufletistă, plină de viață, ai reușit să alimentezi această epavă ce eram eu. Te admiram în tăcere. Aș fi regretat dacă nu aș fi turat motoarele să te cuceresc. Te invit într-o croazieră... În călătoria noastră, ne vom ține acoperiș unul altului. Vom naviga, ghidați de către cele 3 stele care ne luminează căsnicia.

Cum a început povestea de iubire dintre Ioana și Marius

Marius a intrat pe parcurs în casa Mireasa. El a fost atras de Daria, cu care a intrat într-o cunoaștere. Deși spuneau că se plac reciproc, cei doi nu au avansat și curând au decis că nu se potrivesc.

Andreea și-a arătat intenția de a îl cunoaște pe Marius și, deși acesta a părut încântat, dormind cu ea și ținând-o în brațe, a ajuns să se retragă. Își dorea altceva.

Ioana a intrat la câteva săptămâni distanță și a fost curtată de mai mulți băieți. Inițial, Adrian a vrut să o cunoască, însă ei nu i-a plăcut faptul că el era distant.

Apoi, Marius, Andrei și Andi au curtat-o, însă ea l-a ales pe primul, care a fost și mai vocal. A început astfel povestea lor de iubire, timid, însă cu gândul la un viitor împreună.

Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând.

Parcursul lor în casa Mireasa nu a fost ușor. Ioana avea să afle că Marius are un trecut tumultos, făcând videochat în trecut. Deși a părut foarte afectată, a găsit putere să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius.

Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți

În ce constă Marele Premiu al sezonului 8 Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Finala Mireasa sezonul 8. Bogdana și Liviu au spus ”DA” pentru o viață împreună. Cum a început povestea lor de iubire... Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x