Antena Căutare

Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți

În Finala Mireasa a sezonului 8 din 22 decembrie 2023, întâlnirea mirilor cu miresele lor a fost una emoționantă. A fost prima dată când s-au văzut în ținutele special alese pentru ziua în care își unesc destinele.

Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți Galerie
În Finala Mireasa a sezonului 8 din 22 decembrie 2023, întâlnirea mirilor cu miresele lor a fost una emoționantă. A fost prima dată când s-au văzut în ținutele special alese pentru ziua în care își unesc destinele. | Antena 1

Unul dintre cele mai emoționante momente de la finalele show-ului Mireasa este cel în care mirii își așteaptă miresele.

Îmbrăcate în rochii superbe, tinerele strălucesc și curg lacrimi de fericire. Iată cum a fost revederea logodnicilor în finala sezonului 8, de pe 22 decembrie:

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Momentul emoționant în care fetele au apărut în rochii de mireasă în fața mamelor

Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți

Băieții intră alături de mame în platoul de la Ploiești și își așteaptă nerăbdători logodnicele. Primul pe care Simona Gherghe îl invită să se ridice este Daniel. Băiatul a fost fascinat de look-ul partenerei sale, pe care a complimentat-o.

”Superbă, nu am cuvinte”, a zis Daniel. ”E perfect”, a afirmat și Ana.

Următoarea concurentă este Madi. Tânăra strălucește în rochia de prințesă și se alătură emoționată lui Sergiu, care pare și mai emoționat pentru această revedere.

Urmează intrarea Bogdanei, care a ales o rochie mulată și care e sorbită din priviri de către Liviu. Emoțiile ating cote maxime și pentru cei doi tineri.

Citește și: Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY, din 23 decembrie 2023. Ce vor putea vedea fanii emisiunii

”Soția mea frumoasă. Mai frumoasă ca oricând”, a spus Liviu. ”Tremur”, a zis și Bogdana. ”E superb. Te iubesc mult”, a mai adăugat ea.

Bianca pășește și ea cuprinsă de fericire și entuziasm alături de iubitul ei, Robert. Cei doi sunt îmbrăcați amândoi în alb și strălucesc.

”E superbă, mai frumoasă decât mă gândeam. Mi-a depășit toate așteptările”, a zis Robert când a văzut-o pe Bia.

Ioana merge spre Marius pe melodia ”You are the reason” și e admirată de logodnicul ei, care o complimentează pentru look-ul de impact.

”Tremur ca o piftie”, a zis Marius în timp ce o aștepta pe Ioana. ”Arată ca o prințesă, viitoarea regină a inimii mele”, a spus el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Simona Gherghe, apariție de poveste. Cum arată ținuta prezentatoarei

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Băieții au defilat în costumele de mire în fața familiilor. Au curs lacrimi de emoții

În ce constă Marele Premiu al sezonului 8 Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Simona Gherghe, apariție de poveste. Cum arată ținuta prezentatoarei... Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cum a arătat dansul mirilor. Momente superbe pe ring, alături de cei dragi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x