Antena Căutare

Finala sezonului 3 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 1 august

Cea mai importantă parte a emisiunii Mireasa este ziua în care se căsătoresc și își rostesc jurămintele. Ofițerul stării civile le este altături concurenților din sezonul 3 Mireasa.

Finala sezonului 3 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 1 august Galerie
Cupluri care s-au căsătorit în finala sezonului 3 Mireasa | Antena 1

Mirii sezonului 3 și-au scris jurămintele, chiar dacă au o mie de emoții.

Andreea și Marian

Andreea și Marian au fost primii care au pășit spre altar. Marian a spus că a uitat tot, dar Andreea este Mireasa lui, i-a spus că o iubește și că o va respecta mereu: "De astăzi începem drumul nostru. Te iubesc."

Andreea i-a spus și ea ce simte și cum simte iubirea și i-a declarat băiatului că este primul bărbat pe care îl iubește cu adevărat. Cei doi au spus DA cu multă hotărâre în fața ofițerului stării civile.

Ana și Bogdan

Au fost primiți și ei cu aplauze, iar Ana a oftat lung. Bogdan a spus că a știut de la bun început unde vine, dar nu a crezut că va ajunge să se căsătorească. A spus că și-a găsit fata care îl scoate din sărite și cu bune și cu rele, cu un suflet rar întîlnit și care îl iubește necondiționat.

Ana nu a știut cu ce să înceapă, a spus că nu realizează că se află în fața lui. Ea a spus că va spune Da unui viitor frumos împreună și la bine și la greu. A promis că-l va sprijini și că-l iubește din toată inima.

Cei doi au spus și ei da în fața ofițerului stării civile.

Maria și Liviu

Maria și Liviu au venit și ei cu emoții în fața altarului. S-au așezat unul în fața celuilalt și și-au spus vorbe frumoase.

Liviu a spus că pentru prima dată spune DA din tot sufletul, că Mraa este femeia care îi dă putere, care îl face să privească cu încredere spre viitor și promite să o iubească toată viața: "Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată".

Maria a spus că de azi nu mai există tu și eu, există doar noi. I-a mulțumit pentru iubrea pe care i-o poartă și îi promite la rândul ei să-l iubească necondiționat. Cei doi au spus și ei DA în fața ofițerului stării civile.

Izabela și Blaze

Dacă aveau la timp un act, probabil că Iza și Blaze se căsătoreau și ei în fața ofițerului stării civile. Cu toate acestea, deși nu s-au căsătorit, cei doi și-au jurat iubire unul celuilalt.

Blaze a fost cel care a început și i-a spus Izei că este tot ceea ce și-a dorit, că merge mai bine în viață când o ține de mână. O iubește cu calități și defecte și o vrea pe viață alături de el.

Iza i-a spus lui Blaze că nu poate spune în cuvinte ce simte cu adevărat pentru el. Îi mulțumește mult pentru ceea ce a făcut pentru ea și se vede îmbătrânind alături de el, alături de copiii lor minunați.

Blaze și Izabela sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa... Finala Mireasa sezonul 3. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x