Antena Căutare

Gabriela Cristea, situație dificilă în timpul emisiei live de la Mireasa, Capriciile Iubirii. De ce o suna fiica ei plângând

Gabriela Cristea a povestit pe rețelele sociale că în timp ce se afla în timpul unei emisii live la Mireasa, Capriciile Iubirii, fiica ei cea mare, care a fost într-o excursie, a sunat-o plângând.

Galerie
Gabriela Cristea, situație dificilă în timpul emisiei live de la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Gabriela Cristea a povestit că Victoria a plecat într-o excursie și că a sunat-o în timp ce era în direct. Psihologul Eduard Puiu, care se afla în patoul emisiunii de la Antena Stars a ajutat-o pe prezentatoare să treacă peste situația dificilă.

Gabriela Cristea a mărturisit că a fost cumplit să nu-i poată răspunde la telefon fiicei care o suna disperată să-i spună că vrea acasă.

„A fost pentru prima dată când Victoria a plecat cu toată clasa în excursie și a stat peste noapte. A fost complicat, pentru că aseară, în timp ce eram la emisiune, i-am dat un ceas din acela de control la ea, pe care nu l-a avut tot timpul, doar în anumite momente, și când ne-a sunat seara… ce credeți, plângea că vrea acasă la mami. Efectiv mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți și a fost foarte greu de gestionat, dar împreună cu învățătoarea, cu pedagogii de acolo am reușit să ieșim la liman. Azi ne-a sunat din Victoria și era așa veselă și plină de optimism. Și zicea că urcă pe munte și că-I place mâncarea”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”

Articolul continuă după reclamă

Gabriela Cristea, clipe grele în timp ce prezenta emisiunea Mireasa. Capriciile Iubirii: „Mi s-a rupt inima în o mie de bucăți”

Psihologul Eduard Puiu a sfătuit-o pe Gabriela Cristea să nu plece după Victoria.

„Ieri în platou era și Eduard Puiu care este psiholog, mi-a zis: Știu că ești încărcată emoțional acum și îți dorești să lași emisia și să te duci să o iei, dar ar fi bine să nu o faci pentru că data viitoare când o vei trimite într-o tabără sau o excursie, o vei lua de la capăt”, a precizat Gabriela Cristea.

În timp ce Victoria plângea în excursie, Iris plângea acasă auzindu-și sora mai mare supărată. În cele din urmă, Victoria s-a liniștit.

„Mi se par nișe situații complicate. Pe lângă asta, trebuie să-ți faci timp să te concentrezi la serviciu și să fii apt și să fii ok. Victoria ea a sunat în timp ce eu eram în direct și n-am putut să-I răspund și a fost cumplit.

Acasă era Iris care plângea după surioara cea mare. A auzit-o plângând pe Victoria și a început și ea să plângă, plângeau de la distanță. A fost în întreagă nebunie ieri, la noi acasă, dar am reușit să ne calmăm și am rezolvat. Abia așteptăm să ne reunim toți patru pentru că trebuie să le oferim aripi copiilor noștri, dar trebuie să fim și noi apți pentru ca ei să-și ia zborul”, a mai spus Gabriela Cristea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cât costă o ciocolată Dubai făcută de Gabriela Cristea în atelierul ei. Prezentatoarea TV a arătat cum gătește celebrul desert

Mireasa, sezon 6. Gabriela si Valentin, noi imagini cu micuțul Tudor Gabriel. Cum se înțeleg acum cei 2 părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x