Antena Căutare

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

gabriela de la mireasa alaturi de valentin Galerie
Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic. | Antena 1

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut. În ultimele săptămâni, aceasta a publicat mai multe imagini prin care a dat de înțeles că este mamă.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Gabriela a devenit mamă. Prima poză cu bebelușul în căruț

Iată că acum, tânăra a publicat și o fotografie de la terasă. În fundal se vede un căruț, în care cel mai probabil este așezat copilul ei și al lui Valentin.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Gabriela nu a oferit detalii despre naștere. La fel ca în timpul sarcinii, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6 preferă să fie discretă și să trăiască aceste momente departe de ochii curioșilor.

La câteva minute distanță, Gabriela a publicat și un scurt clip cu chipul ei. Proaspăta mămică strălucește de fericire și frumusețe.

Rămâne de văzut dacă va alege să publice imagini cu îngerașul său în social media. Pentru alte informații despre concurenții din sezoanele trecute Mireasa, accesați categoria dedicată emisiunii din site-ul a1.ro.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Reacția lui Liviu la sancțiunile primite pentru că a încălcat regulamentul. Ce a avut de spus

Valentin și Gabriela au divorțat

La scurt timp după ce anunțat că se vor cununa religios, Valentin și Gabriela de la Mireasa sezonul 6 s-au despărțit. Divorțul a venit la câteva luni distanță, în ciuda faptului că cei doi urmau să devină părinți.

Când recunoștea separarea oficială, Valentin dezvăluia că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce mesaj a postat doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Despre copil, Valentin povestea că a fost fericit să afle de sarcină și că îi tremurau picioarele. Totuși, consideră că e ”foarte greșit să păstrezi o relație strict pentru copil”.

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești r... Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x