Antena Căutare

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Seba. Ce fată i-a atras atenția concurentului

Seba este cel de-al doilea concurent pe care fetele l-au cunoscut în Gala Mireasa din 4 septembrie. Tânărul și-a spus povestea impresionantă, iar concurentele l-au ascultat cu mare atenție.

Seba și doamna Gabi Galerie
Seba este cel de-al doilea concurent pe care fetele l-au cunoscut în Gala Mireasa din 4 septembrie. Concurentul și-a spus povestea impresionantă, iar concurentele l-au ascultat cu mare atenție. | Antena 1

Seba a veni mai pregătit ca niciodată la Mireasa să își găsească aleasa inimii. La cei 22 de ani, concurentul este dornit să cunoască toate fetele și să se căsătorească în viitor apropiat. Tânărul a pășit cu încredere în platoul emisiunii imediat după ce fetele l-au cunoscut pe Victor, iar doamna Gabi, cea alături de care a venit, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă.

"Am stat cu emoții. Nu mă simțeam pregătit. Nu știam ce se întâmplă. Fetele sunt foarte drăgute, chiar voiam să le cunosc. Toată presiunea am simțit-o eu", a spus Seba după ce s-a așezat între Alina și Raluca.

Deși nu a vrut să vorbească despre fata pe care ar vrea să o cunoască, se pare că privirea l-a trădat pe tânăr. Acesta nu și-a mai putut lua ochii de la Ana, cea care i-a atras atenția cu părul său drept și roșcat.

"Nu pot să mint, este frumoasă. Îmi doresc foarte mult să cunosc toate fetele. (...) Nu am văzut până acum o roșcată la fel de frumoasă ca Ana", a spus el.

Citește și: Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Drama lui Seba. Băiatul și-a pierdut tatăl într-un accident rutier: ”Mi-a schimbat viața”

"Cred că am pierdut mult în viața pentru că m-am dus prea mult spre aspectul fizic.", a mai mărturisit el când a fost întrebat despre cum și-ar dorit să arate fată de lângă el.

În cadrul unui testimonal, Seba și-a descris viitoarea iubită: "Mi-ar plăcea ca viitoarea mea soție să fie vorbăreață, hazlie, cu zâmbetul pe buze, să mă pot încărca de la ea cu energie pozitivă. Am o fixație pentru fetele care au părul drept. O relație ideală din punctul meu de vedere se află într-un echilibru. Cu siguranță o relație serioasă mă va schimba foarte mult, îmi va schimba modul de viață, modul de a gândi, absolut tot."

Seba a impresionat cu felul său carismatic, aspectul fizic și cu experiența sa de viață. Fetele au fost extrem de încântate atunci când l-au văzut, mai ales Andrada.

Cum a decurs blind date-ul dintre Seba și Andrada

Seba a avut parte în această săptămână de un blind date cu Andrada. Cei doi au discutat despre planurile de viitor, dar și despre o posibilă relație. Fata și-a pus sentimentele pe tavă și a dezvăluit detalii despre fosta ei relație.

Nici concurentul nu a stat prea mult pe gânduri. Acesta i-a povestit că a renunțat la facultate pentru a-și găsi sufletul pereche și nu regretă deloc decizia pe care a luat-o.

Andrada i-a mărturisit tânărului că abia așteaptă să îl cunoască și că simte o chimie între ei.

"Mie mi-a plăcut băiatul ăsta. Imi inspiră masculinitate. E mai mic decât mine.", le-a spus concurenta fetelor în casă.

Citește și: Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Victor. Cum a recționat tânărul când a văzut-o pe Adelina

După blind date-ul lor, concurenta a ținut neapărat să discute cu doamna Gabi, cea cu care Seba a venit în emisiune. Andrada a întrebat-o dacă consideră că se încadrează în tiparul de fată pe care Seba și-ar dori-o lângă el.

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Victor. Cum a recționat tânărul când a văzut-o pe Adelina... Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Fata și Băiatul Săpt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x