Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Drama lui Seba. Băiatul și-a pierdut tatăl într-un accident rutier: ”Mi-a schimbat viața”

Sebastian Nechifor de la Mireasa sezon 4 i-a povestit lui Alexandru drama prin care a trecut în urmă cu patru ani. El și-a pierdut tatăl într-un accident rutier.

colaj de imagini cu seba de la mireasa sezon 4
Sebastian Nechifor de la Mireasa sezon 4 i-a povestit lui Alexandru drama prin care a trecut în urmă cu patru ani. El și-a pierdut tatăl într-un accident rutier | Antena 1

Seba i-a povestit lui Alexandru că a rămas fără tatăl său în urmă cu aproximativ patru ani. Bărbatul s-a stins într-un accident petrecut pe autostradă, după ce a fost lovit în plin de un autoturism.

După difuzarea materialului, el a mai dezvoltat și a explicat detaliat cum s-a simțit după tragicul eveniment.

”Am avut un episod foarte urât. Timp de 2 săptămâni nu am putut să dorm. Credeam că dacă adorm nu o să mă mai trezesc. Orice aș fi făcut, nu mai puteam fi fericit. Am fost și la un psiholog. Cu mine m-am luptat un an de zile. Am încercat să par fericit, am încercat să mă pun în ipostaze care nu erau confortabile. Am încercat să fac imposibilul posibil. Sunt mândru că am trecut prin asta. Sunt singur la părinți. Mama a fost foarte dezamăgită și de cum am ajuns eu. Am fost la pământ cu tot.”, a povestit Seba în emisia live.

El a adăugat că la câteva zile după decesul tatălui, a avut un moment care avea să-i transforme viața într-un chin.

”Am avut un atac de panică foarte urât. Atunci mi s-a schimbat viața. De atunci, 1 an de zile mi-am controlat stările. Îmi asum”, a mai adăugat el.

Drama lui Seba de la Mireasa sezon 4

Tatăl lui Seba a murit în urmă cu 5-6 ani. Părinții erau despărțiți în momentul în care părintele a decedat. Nu are amintiri frumoase cu tatăl lui și spune că a învățat foarte multe din relația tumultoasă a părinților.

Din nefericire, tatăl era agresiv atât verbal cât și fizic. Spune că a învățat în relația lor tot ceea ce el nu vrea să facă vreodată într-o relație.

Cel mai trist moment din viața lui a fost atunci când a intrat în depresie după moartea tataălui. Bărbatul s-a stins în urma unui accident rutier și a avut nevoie de mai bine de un an de zile a durat să depășească momentul. A fost la psiholog pentru a fi ajutat.

Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Petrică și Maria au avut un blind date. Cum a decurs... Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Victor. Cum a recționat tânărul când a văzut-o pe Adelina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x