Antena Căutare

Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

Cătălin de la Mireasa sezon 2 s-a afișat în mediul online alături de femeia pe care o iubește. Iată cât s-a schimbat tânărul și cum arată partenera sa.

colaj de imagini cu catalin de la mireasa sezon 2 alaturi de denisa si nicole Galerie
Cătălin de la Mireasa sezon 2 s-a afișat în mediul online alături de femeia pe care o iubește. Iată cât s-a schimbat tânărul și cum arată partenera sa. | Antena 1

Cătălin Căruțașu, fost concurent la Mireasa sezonul 2, a locuit multă vreme în Sicilia, dar s-a întors când mama lui s-a îmbolnăvit. Pierderea tatălui la o vârstă fragedă l-a determinat pe acesta să muncească încă din timpul şcolii. La emisiunea Mireasa, el a participat alături de mama sa, doamna Geta.

”Nu sunt zgârcit așa cum a zis mama. Am plecat din țară că nu ne-a fost ușor de când a murit tata. Muncesc de la 12 ani. La 12 ani m-am dus la o covrigărie și făceam covrigi. Dimineața când plecam de la schimbul 3 mergeam să-i și vând, mai făceam un ban peste. A fost greu, dar acum suntem OK.”, a spus concurentul când a intrat în competiția matrimonială de la Antena 1.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana, apariție elegantă la o lună după ce a născut. Cum arată acum soția lui Sese

Pe atunci, doamna Geta susținea că dorește pentru fiul ei o femeie care să-l iubească și alături de care să-și întemeieze o familie.

”Dacă este o fată care îl iubește, se iubesc amândoi și se înțeleg… poate să facă și ei o casă, să aibă o familie, copii. Eu sunt văduvă de 27 de ani. Am cunoscut pe cineva, dar nu a avut milă de copii mei. Am o fată în Italia și băiatul aici. Mi se spune mămăița, pentru că nepoata mea zicea mereu că vrea la mămăița și tot cartierul mă știe așa.”, spunea aceasta.

Îl mai ții minte pe Cătălin Căruțașu de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

Însă la Mireasa, Cătălin nu a avut succes, cu toate că a format două cupluri. Mai întâi, acesta a vrut să o cunoască pe Nicole, de care s-a și îndrăgostit. Însă relația lor nu a durat mult, căci s-a aflat faptul că femeia era căsătorită. Ea a părăsit competiția, iar curând a intrat Denisa Răileanu, cea care a participat și în sezonul 7.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Cosmina și Alin, imagini superbe din vacanță. Doamna Daniela, mama băiatului, prezentă și ea alături de tineri

Cătălin și Denisa s-au apropiat și au format o pereche și după ce au fost eliminați. Însă nici această relația nu a durat mult. De atunci, fostul concurent nu s-a mai afișat alături de nimeni, până acum, când s-a pozat alături de o femeie brunetă, pe care a numit-o ”nevasta mea”.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cum a apărut Roxana, la 3 luni de la despărțirea de Paul: „Cele mai puternice suflete s-au născut din suferințe”

Mireasa, sezon 5. Giovana, apariție elegantă la o lună după ce a născut. Cum arată acum soția lui Sese... Mireasa sezon 7, 26 iunie 2023. Irina i-a aruncat papucii Mariei și a numit-o ”scroafă”. Cum s-a ajuns aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x