Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana, apariție elegantă la o lună după ce a născut. Cum arată acum soția lui Sese

Giovana și Sese sunt mai fericiți ca niciodată și emnă acest lucru prin fiecare por. Recent,foștii câștigători ai sezonului 5 Mireasa au participat la un eveniment, unde au realizat fotografii superbe.

Colaj cu Giovana și Sese Galerie
Giovana de la Mireasa, apariție elegantă la o lună după ce a născut. Cum arată acum soția lui Sese | Antena 1 & Instagram

La mai bine de o lună de când soții Seserman au devenit părinți, foștii câștigători ai sezonului 5 Mireasa s-au faișat la braț, la un eveniment. Deși tânăra a devenit mămică de curând, ea aproape a reușit să își revină la formele inițiale, așa că a arătat perfect într-o rochie care avea o centură în talie. Centura i-a evidențiat, astfel, silueta. În sarcină, Giovana a acumulat 20 de kilograme în plus.

Sese și Giovana, foștii câștigători Mireasa, apariție superbă la o lună de când au devenit părinți

Frumoasa mămică a apelat și la oschimbare de look. Fosta câștigătoare Mireasa a revenit la blondul ei metalizat, pentru a fi în ton cu soțul său. Și Sese și-a uimit fanii când a apărut în spațiul public cu părul blond. De asemenea, Giovama a strălucit și prin prisma coafurii. Părul buclat i-a pus în evidență chipul frumos.

Articolul continuă după reclamă

Giovana și Sese au devenit pentru prima dată părinți în luna ai 2023, iar tânărul a dat vestea nașterii fiicei sale printr-un mesaj emoționant:

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră. Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții, fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete, sunt foarte mândru de ele. Vă iubesc mult, fetele mele!”.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, prima apariție televizată după ce au devenit părinți. Cât s-a îngrășat tânăra în sarcină

Fiica lui Sese și a Givanei poartă numele de Hurrem Selina.

Hurrem a fost soția sultanului Otoman, Suleiman Legiuitorul. Hürrem înseamnă în limba turcă „nostimă, veselă” și i s-a spus astfel datorită simțului umorului care o făcea atrăgătoare.

Numele de Selina, al doilea prenume al fiicei Giovanei, este de origine greacă și înseamnă lună.

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului său

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios. Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Mireasa, sezon 6. Cum a apărut Roxana, la 3 luni de la despărțirea de Paul: „Cele mai puternice suflete s-au născut din ... Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x