Antena Căutare

Imagine de colecție cu Simona Gherghe în brațele mamei. Prezentatoarea i-a emoționat pe internauți cu o amintire din copilăria sa

Simona Gherghe a publicat pe rețelele de socializare o imagine rară de când era mică, în brațele mamei sale. Ce detalii au observat fanii.

Simona Gherghe Galerie
Simona Gherghe a publicat pe rețelele de socializare o imagine rară de când era mică, în brațele mamei sale. Ce detalii au observat fanii. | Antena 1

Simona Gherghe se declară o femeie împlinită. La cei 45 de ani este mamă a doi copii și apare zilnic la televizor, fiind prezentatoarea emisiunii Mireasa.

Cu toate că este prinsă cu munca în fiecare zi, prezentoarea tv știe să împace și viața personală, mai ales când vine vorba de cele mai importante zile din an. Simona Gherghe nu putea trece peste ziua de 8 mrtie, zi în care a fost serbată de copiii ei, dar a serbat-o și ea la rândul ei pe mama sa.

Simona Gherghe, imagine rară din copilărie cu mama sa. Mesajul transmis de ziua femeii

Într-o postare emoționantă pe Instagram Simona Gherghe a dezvăluit că a fost la serbarea celor doi copii ai ei, Ana și Vlad, cu ocazia zilei de 8 martie. Bineînțeles că a fost o zi încărcată de emoție și nu avea cum să nu lăcrimeze când și-a văzut micuții recitând poezii în fața clasei. Mai mult decât atât, ziua de 8 martie a fost un prilej pentru prezentatorea tv să-și amintească de cât de repede trece timpul.

Citește și: Simona Gherghe a explicat ce a pățit în vacanța de la schi. Cum se simte în prezent și ce a transmis

„A fost asa o zi frumoasa… de fapt, am inceput sarbatoarea inca de ieri, la grupa lui Vladi, iar azi a fost un festival de lacrimi, la serbarea Anei. Poate si pentru ca e ultimul 8 martie la gradinita. De la anul, Ana mea mica, Nuchi a mea merge la scoala… Nu stiu cand au trecut anii astia, parca as vrea sa mai ramana asa mici, desi ei se straduiesc zilnic sa ne arate cat de mari s-au facut”, a scris prezentatoarea în mediul online.

Simona Gherghe nu a uitat nici de mama sa și a postat în mediul online o fotografie de când era ea micuță. În imaginea alb-negru, prezentatoarea are doar câțiva anișori și este în brațele mamei care o ține strâns la piept. Simona le-a dezvăluit fanilor că a sărbătorit-o și pe mama sa așa cum se cuvine, imediat după serbarea de la grădiniță.

„Si dupa toate emotiile de la gradi, am fost in vizita la mama, caci nu se putea altfel. Mama mea, cea mai buna si mai frumoasa! La multi ani, dragile mele! Meritati tot ce-i mai bun!”, a mai scris Simona Gherghe în mediul online.

Fanii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre prezentatoarea tv și mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Haha doamna Simo puneți-va o peruca neagră zburlita! Semanati perfect cu mama! La mulți ani!”, „Vlad ii seamana bunicii perfect!”, au fost doar două dintre mesajele scrise de fani în comentarii.

Simona Gherghe, imagini de colecție din vacanța cu familia. Unde și-a început prezentatoarea Mireasa anul

La începutul acestui an, înainte de noul sezon Mireasa, Simona Gherghe a plecat într-o vacanță bine-meritată alături de familie la schi. Deși Ana, fiica acesteia a avut câteva probleme de sănătate, micuța s-a recuperat foarte bine și acum a venit timpul pentru distracție. Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, și-au dus copiii în vacanță și au petrecut primele zile din an, în afara țării.

Citește și: Simona Gherghe, potret de familie alături de soț și cei doi copii. Unde au plecat în vacanță

Prezentatoarea tv este o prezență activă în mediul online și și-a ținut fanii la curent cu actitățile lor de vacanță Ba chiar mai mult decât atât, a publicat și un portret emoționant de familie. „Scurt și rar moment de repaus”, a scris soțul ei în descrierea imaginii pe care mai apoi îndrăgita prezentatoare a distribuit-o, la rândul ei.

Mireasa sezon 7, 9 martie 2023. Irina și Alex, noi discuții despre sentimentele lor. Bogdan a făcut câteva remarci dure... Mireasa sezon 7, 9 martie 2023. Concurenții și-au auzit și văzut mamele de 8 martie. Au curs lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x