Antena Căutare

Simona Gherghe a explicat ce a pățit în vacanța de la schi. Cum se simte în prezent și ce a transmis

Simona Gherghe a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în vacanța de la schi unde a mers cu familia să se distreze. Declarațiie sale sunt destul de dureroase, însă a știut cum să-și păstreze intact zâmbetul de pe buze.

Simona Gherghe a explicat ce a pățit în vacanța de la schi. Cum se simte în prezent și ce a transmis Galerie
Simona Gherghe a explicat ce a pățit în vacanța de la schi. Cum se simte în prezent și ce a transmis | Instagram

Simona Gherghe și-a programat o vacanță de vis la munte, însă planurile sale nu au ieșit așa cum și-a dorit, dat fiind faptul că s-a accidentat grav și și-a fracturat o coastă. Aceasta a primit ajutor medical specializat și a transmis fanilor care este starea sa de sănătate.

Simona Gherghe, despre starea ei medicală în prezent. Cum se simte și ce a transmis prezentatoarea tv de la Mireasa

Simona Gherghe a făcut o serie de clipuri pe Instagram, unde a povestit cum se simte și ce s-a întâmplat mai exact la schi, unde a mers alături de familia ei.

„Bună ziua, am lăsat copiii la școala de schi. Așa cum v-am povestit - eu mi-am rupt o coastă și port acest corset ca să nu uit că am această problemă. Doare foarte foarte rău. Am avut cel mai stupid accident, nici nu am căzut pe schiuri, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv. Un încălzitor, nu știu. Am nimerit fix cucoastele în marginea aia. După impact nu am putut să mai respir, atunci mi-am dat seama că nu e de glumă. Am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri. M-au luat durerile foarte tare, am mers la spital și au constatat că am o fractură la coasta cu numărul 9.

Trebuie să aștepți să se lipească. Iau analgezice, dar nu vreți să știți când râd sau strănut cum e, noaptea la somn trebuie să stau într-o anumită poziție. O lună de zile durează vindecarea. Asta e. Am decis să contunuăm vacanța că ei se distrează. În afară de durerea asta, totul e în regulă

Mi-am dorit mult vacanța asta. Dar aia e”, spune Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și: Simona Gherghe, accident la schi. Ce diagnostic a primit prezentatoarea Mireasa, în vacanță. Anunțul care i-a îngrijorat pe fani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce transmitea Simona Gherghe pe internet, la scurt timp de la accident

La o zi după ce Simona Gherghe a avut nevoie de asistență medicală din cauza fracturii, prezentatoarea a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi copii ai săi, menționând că ei se bucură în continuare de vacanță și de sportul de iarnă.

„Dar ei merg în continuare la școala de schi și treaba asta mă bucură foarte tare! Visez la momentul în care vom schia împreună”, a scris Simona Gherghe în dreptul fotografiei cu na și Vlad îmbrăcați în costume de schi.

Citește și: Simona Gherghe, potret de familie alături de soț și cei doi copii. Unde au plecat în vacanță

Totodată, Simona Gherghe a pubșliat o fotografie cu ea după nefericitul eveniment.

„Mă bucur de soare”, a spus vedeta care se alfă în vacanță și nu poate schia.

Înainte ca sezonul 7 de Mireasa să înceapă Simona Gherghe a plecat într-o vacanță alături de soțul său și de cei doi copii, Ana și Vlad. În timpul zilei prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1 a publicat mai mute fotografii de pe pârtie pe contul ei de Instagram. Din păcate, vacanța a luat o turnură nefericită, însă Simona Gherghe își păstrează optimismul și se bucură să-i vadă pe copiii săi distrându-se.

Mireasa, sezon 6. Adina, imaginea îndrăzneață de pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat fosta concurentă... Mireasa, sezonul 5. Nora s-a pozat într-o ipostază senzuală. Cum a apărut pe rețelele de socializare aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x