Antena Căutare

Imaginea cu Hatice și Irina de la Mireasa care i-a surprins pe fani. Ce au postat cele două, după ce au ieșit din casă

Fanii emisiunii Mireasa au fost curioși să afle cum se înțeleg în prezent Irina și Hatice, pe care le-a legat inițial o relație de prietenie, înainte să apară certurile. O imagine publicată de Irina în mediul online vorbește de la sine. Iată ce mesaj a transmis aceasta!

hatice si irina de la mireasa Galerie
Cum se înțeleg în prezent Irina și Hatice de la Mireasa, după finalul emisiunii | Antena 1

În casa Mireasa, fostele concurente Hatice și Irina au fost o perioadă prietene, însă la scurt timp a intervenit o ruptură în relația lor, ambele arucându-și cuvinte acide. În ultima perioadă petrecută cadrul competiției, cele două au părut că s-au apropiat, din nou, însă nu au mai interacționat ca înainte.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Irina a publicat o imagine în care o îmbrățișează pe Hatice. Ce relație au cele două acum

În prezent, după ce au părăsit casa Mireasa, fanii au fost curioși să afle cum se înțeleg cele două. În competiție, au ajuns să își facă reproșuri, iar prietenia lor s-a rupt din senin. Cu toate acestea, fostele concurente par să fi ajuns la sentimente mai bune și au dat de înțeles că au uitat vechile neînțelegeri.

Pe Instagram, Irina a organizat de curând o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar unul dintre fani a întrebat-o dacă a păstrat legătura cu Hatice, în ciuda conflictelor. Aceasta a oferit un răspuns neașteptat, publicând totodată și o imagine în care apare că o îmbrățișează pe Hatice.

Irina a mărturisit că mai a vorbit cu Hatice și că își dorește să păstreze legătura în continuare. Ulterior, Hatice a distribuit pe InstaStories mesajul Irinei, semn că sentimentul este reciproc. De asemenea, fanii emisiunii au fost plăcut surprinși să le vadă îmbrățișându-se, semn că ar duce dorul momentelor frumoase pe care le-au petrecut împreună în casa Mireasa.

„Desigur că vorbesc. Am trecut amândouă prin multe, și chiar dacă ne-am mai certat, în momentele cele mai grele, am fost alături una de alta”, a scris Irina de la Mireasa, pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a făcut Hatice după conflictul fetelor cu Maria: ”Iată la ce se ajunge...”

Irina și Hatice s-au împăcat spre finalul competiției

Primele semne de „reîmprietenire” între Hatice și Irina au apărut, în casa Mireasa, după ce Maria și Antonio s-au împăcat. La acel moment, s-a zvonit că fostele concurente au făcut un fel de „alianță” împotriva Mariei. Acestea au negat însă acuzațiile, iar cu privire la relația lor, au subliniat că nu au nimic de împărțit, chiar dacă în trecut au avut parte de conflicte.

Mireasa: Confesiuni. Andrei și Simona, despre imaginile cu patul intact din camera de hotel. Cum comentează... Mireasa, sezon 5. Giovana, apariție la piscină, la 2 luni de când a născut. Cum a fost fotografiată în brațele lui Sese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x