Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Deși s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele, Hatice și Irina s-au apropiat după ce Maria s-a împăcat cu Antonio.

hatice si irina la mireasa sezon 7 Galerie
Deși s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele, Hatice și Irina s-au apropiat după ce Maria s-a împăcat cu Antonio. | Antena 1

Cele două s-au certat și au fost la cuțite după task-ul întrebărilor, când toată casa a sărit pe Irina, Hatice fiind cea mai vehementă. Ba mai mult, atunci concurenta a spus că perechea Hatice-Mihai e falsă și că nu își are locul în competiția Mireasa.

”Pe cine nu agreezi? De cine nu îți place?”, a fost întrebarea pe care Hatice i-a adresat-o Irinei, la task. ”De voi doi. Am încercat să-ți scuz comportamentul, răutăților. Ai avut față de mine niște chestii răutăcioase, ceea ce eu am scuzat”, a răspuns fata.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Familia lui Antonio, scrisori dure despre relația cu Maria. Ce spun tatăl, bunicile și mătușa

„Tot voi nu cred că vă aveți locul aici. Probabil fiecare își are locul, fiecare are de învățat. Voi considerați că toți au ceva cu voi, nu puteți accepta critici, controla emoțiile.”, a mai zis concurenta.

De când Maria s-a împăcat cu Antonio, Irina a făcut front comun cu Hatice, care a comentat intens declarațiile celor două. La Mireasa Capriciile Iubirii, Irina a aruncat cu ironii la adresa lui Antonio și ambele au râs cu poftă când se discuta despre noul lui cuplu. Și în emisiile live Mireasa, Hatice și Irina s-au susținut.

Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite

La Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Hatice și Irina au fost întrebate despre apropierea lor.

”Nu e vorba că am reluat prietenia. Noi tot mai glumeam. Am uitat tot, demult.”, a zis Irina.

Andreea Primera a insistat: ”Sau vă unește cumva antipatia asta a lui Hatice spre Maria și tu fiind așa...”. Irina a răspuns: ”Nu, nu e adevărat.”

Hatice a negat faptul că ar avea vreo antipatie față de Maria: ”Eu nu am nicio antipatie pentru niciunul de aici.”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mihai a făcut o criză de gelozie după ce Hatice a interacționat cu instrumentistul lui Pepe

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Familia lui Antonio, scrisori dure despre relația cu Maria. Ce spun tatăl, bunicile și mă... Cum a răspuns psihologul Eduard Puiu acuzațiilor că și-ar fi adus un client în casa Mireasa. A dezmințit știrile false...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x