Ina și Ciprian, o ceartă atipică! Gesturile tandre trădează sentimentele dintre cei doi îndrăgostiți! |Video

O discuție clarificatoera a avut loc între Ina și Ciprian, dar gesturile dintre cei doi, trădează sentimentele pe care le au tinerii concurenți.

Ina îi cere socoteala lui Ciprian cu privire la comportamentul tânărului față de fetele din casă. Ciprian înșa, se justifica ca fiind o persoana sociabilă, de aceea recurge la gesturile atât de apropiate pe care le afișează în relația cu concurentele din casa Mireasa..

Costi, noul concurent are deja un plan de cucerire! Pe cine a pus ochii tânărul! |Video

Discuția dintre cei doi a avut loc într-un context romantic. Cei doi tineri s-au sărutat în timp ce își reproșau lucruri.

"Ești prea sensibilă, iar tu prea nesimțit", au fost argumentele celor doi îndrăgostiți.

Ciprian recunoaște ca este puțin egoist, dar și sociabil și glumeț, și îî spune Inei ca nu se poate schimba, desi fata și-ar dori ca el să ridice niște bariere între el și fetele din casă.

"Nu vreau să schimb pe nimeni.Vreau sa rămâna așa cum este, bărbatul pe care-l plac, care mă face să zâmbesc, mă face fericită, dar mici ajustări!", declara Ina.

Urmăriti mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Răsturnare de situație! Un nou concurent magic în casa Mireasa! Costi, un magician misterios în căutarea iubirii!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ultimele știri