Căutare Live

Costi, noul concurent are deja un plan de cucerire! Pe cine a pus ochii tânărul! |Video

Costi, noul concurent din casa "Mireasa", își declară intențiile amoroase. Noul concurent a fost primit cu brațele deschise în casă,și pare că are deja un plan bine stabilit.

Costi, noul concurent din casa Mireasa, își declară intențiile amoroase.

Noul concurent, Costi, cel care a intrat recent în casa Mireasa a fost primit cu brațele deschise de ceilalți concurenți, și se pare ca tânărul are deja un plan. A pus ochii pe una dintre concurentele din casă.

Răsturnare de situație! Un nou concurent magic în casa Mireasa! Costi, un magician misterios în căutarea iubirii!

Deși se sismțea străin, în prima zi a lui în casă, totuși a stat de vorbă cu toți ceilalți și se pare ca simpaticul tânăr a venit cu gândul de a o cucerii pe Alexandra. El speră ca fata să-i dea atenție și atracția sa fie reciprocă.

O iubire fulgerătoare! Ciprian Vlad, un traseu echilibrat în competiția Mireasa. Concurentul nu place, ci este plăcut?

Alexandra a bănuit care sunt intențiile lui Costi si declara că și ea îl place pe tânar, cel puțin fizic, dar rămâne să se cunoască mai indeaproape.

Costi este barman în Veneția si este un bărbat foarte hotărât în ceea ce își dorește.

Concurenții din casa Mireasa, la limita războiului! Scandal monstru între Ionuț Raicu și Petronela Cinori. Lănțișorul umilinței ce leagă de trecut!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Niculina Stoican, Maria Buzã şi Anda Ghiţã se alãturã reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1... Concurenții din casa "Mireasa" s-au costumat si au dat startul unui bal mascat! Ce măști au avut tinerii concu...
Ultimele știri