Antena Căutare

Ioana și Marius de la Mireasa sezon 8, surpriză de proporții din partea susținătorilor. Ce a apărut pe contul fetei

Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa, se bucură de primele sărbători împreună, în calitate de soț și soție, însă susținătorii show-ului matrimonial nu au uitat de ei și au pus la cale o surpriză.

Ioana și Marius de la Mireasa sezon 8, surpriză de proporții din partea susținătorilor. Ce a apărut pe contul fetei Galerie
Ioana și Marius de la Mireasa sezon 8, surpriză de proporții din partea susținătorilor. Ce a apărut pe contul fetei | Antena 1

Ioana și Marius au format una dintre cele mai apreciate perechi de fanii Mireasa, cu toate că au fost ultimul cuplu format în casa show-ului matrimonial. Povestea tumultoasă de iubire dintre ei a reușit, totuși, să intre la sufletul telespectatorilor și să strângă o bază solidă de fani. Și se pare că cei doi nu au fost uitați nici după terminarea competiției. Iată cu ce gest spectaculos i-au surprins susținătorii pe foștii concurenți!

Citește și: Anunțul Anei și al lui Daniel. Unde au ajuns foștii concurenții din sezonul 8 Mireasa înainte de Revelion

Ce surpriză neașteptată au pus la cale susținătorii Ioanei și ai lui Marius de la Mireasa sezon 8

Se pare că Ioana și Marius, câștigătorii Mireasa sezon 8, nu se bucură de o mare comunitate de susținători doar în România, ci și peste Ocean. În urmă cu o zi, în prag de Revelion, soția lui Marius a publicat pe contul personal de Instagram două fotografii speciale.

Potrivit imaginilor, una dintre pozele lor a ajuns pe un panou din Times Square din New York. Cei doi nu se așteptau la așa ceva, mărturisind că au fost surprinși să vadă că atât de mulți oameni cred în povestea lor de dragoste și încă țin la ei.

„Susținătorii noștri ne surprind mereu. Gânduri pozitive și aprecieri tocmai de peste Ocean. Vă super mulțumim și vă iubim.”, a scris Ioana pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Ioana și Marius și-au petrecut noaptea dintre ani la Craiova. Iar mare le-a fost surpriza fanilor Mireasa atunci când câștigătorii show-ului matrimonial s-au pozat alături de un alt cuplu din același sezon: Bogdana și Liviu, pesemne că cei patru s-au întâlnit să sărbătorească împreună.

La imaginea publicată la secțiunea Instastory, Ioana a adăugat și următorul mesaj: „Cei mai dragi”, alături de o inimă roșie.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum s-au pozat Ioana și Marius, la scurt timp după ce au câștigat Finala și au devenit soț și soție

Marius și Ioana au câștigat sezonul 8 Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 5 - Bogdana și Liviu
Locul 4 - Bianca și Robert
Locul 3 - Madi și Sergiu
Locul 2 - Ana și Daniel
Locul 1 - Ioana și Marius

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Ioana și Marius sunt ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Anunțul Anei și al lui Daniel. Unde au ajuns foștii concurenții din sezonul 8 Mireasa înainte de Revelion... Mireasa, sezon 6. Cu cine a petrecut Paul revelionul după declarațiile despre Roxana. Bărbatul s-a afișat cu o altă feme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x