Antena Căutare

Ipostaza emoționantă în care Gabriela de la Mireasa a apărut alături de fiul ei. Cât de frumos a crescut

Într-un moment plin de emoții și bucurie, Gabriela Pițigoiu, cunoscuta fostă concurentă a emisiunii "Mireasa", a împărtășit o imagine adorabilă alături de fiul ei nou născut.

Galerie
Ipostaza emoționantă în care Gabriela de la Mireasa a apărut alături de fiul ei. Cât de frumos a crescut | Antena 1

Fotografia a captat inima fanilor săi și a adunat aprecieri din partea comunității dedicate show-ului matrimonial, unde Gabriela a fost o prezență memorabilă.

Imaginea adorabilă în care Gabriela de la Mireasa și fiul ei au apărut. Cât de frumos este chipul micuțului

Gabriela, care și-a împărtășit povestea de dragoste și aventura din cadrul emisiunii "Mireasa", a continuat să împărtășească momente importante din viața ei, inclusiv momentul magic al maternității. Imaginea postată recent, în care Gabriela apare alături de noul ei născut, a fost întâmpinată cu bucurie și entuziasm de către fanii ei, care au urmărit-o cu atenție în cursul competiției.

Articolul continuă după reclamă

În fotografie, Gabriela strălucește de fericire și emoție, ținându-și cu grijă și tandrețe copilașul în mâini. Deși nu mai formează un cuplu cu Valentin, tatăl copilului ei, tânăra se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuț.

Nu este prima dată când ea se fotografiază alături de micuț, dar de fiecare dată este o încântare.

Citește și: Gabriela din sezonul 6 Mireasa, apariție adorabilă cu fiul ei, la câteva zile de la botez. Cum l-a surprins pe Tudor

După ce și-a botezat fiul, Gabriela a devenit mai activă pe rețelele sociale. Recent, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa s-a fotografiat alături de fiul său, pe nume Tudor Gabriel.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Gabriela și-a botezat fiul. Fosta parteneră a lui Valentin a publicat primele imagini de la momentul special

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Mireasa, sezon 8. Ce a publicat Adrian în mediul online, la scurt timp după ce a ieșit din emisiune. Ce mesaj a transmis... Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Andrei, nepotul doamnei Mirela, după ce aceasta a fost jignită de Liviu și de Bogdana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x