Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Gabriela și-a botezat fiul. Fosta parteneră a lui Valentin a publicat primele imagini de la momentul special

Gabriela Pițigoiu și-a botezat fiul! Primele imagini postate de tânăra de la Mireasa sezonul 6 au înduioșat inimile fanilor. Cum a fost îmbrăcat micuțul.

imagine cu valentin si gabriela Galerie
Gabriela și-a botezat fiul. | Mireasa/Antena 1

Gabriela Pițigoi a publicat primele imagini de la botezul fiului său. Imaginile au fost publicate pe contul său de Instagram, în secțiunea Story. Aceasta a transmis un mesaj care a înduioșat inima susținătorilor, care au aștepta cu nerăbdare mai mult detalii despre viața de familie a tinerei, care s-a despărțit de partenerul său în timpul sarcinii.

Gabriela Pițigoi și Valentin Harle au trăit o frumoasă poveste de iubire care a prins contur în casa Mireasa. Cei doi s-au căsătorit, însă la scurt timp de la momentul în care au părăsit casa Mireasa, relația lor a început să se deterioreze. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate chiar în timpul în care așteptau să vină pe lume primul lor copil.

Citește și: Ce mai face Valentin Harle de la Mireasa 6. Ce poză a publicat, la 3 săptămâni după ce Gabriela a apărut cu un cărucior de copil

Gabriela Pițigoi a publicat primele imagini de la botezul fiului său. Ce mesaj a transmis: “Tudor vă mulțumește”

Gabriela și-a încreștinat micuțul. Tudor Gabriel a fost îmbrăcat într-un costumaș albastru și i s-a pregătit un decor desprins din basme pentru botez.

Tânăra a îmbrăcat o rochie neagră mulată și și-a asortat ținuta cu o pereche de tocuri negre impresionante. Pe lângă apariția stilată, ceea ce a atras atenția a fost mesajul transmis: "Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care ne-ați transmis gânduri bune! Pare rău dacă nu am răspuns tuturor în parte, dar vreau să știți că apreciez și asemenea vă doresc și vouă! Tot ce este mai bun și mai frumos! Și Tudor vă mulțumește"

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum a apărut Valentin Harle pe Internet, după ce Gabriela Pițigoiu a plecat în vacanță. Ce imagine a publicat

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Citește și: Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Mamele și băieții au făcut nominalizări

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Mamele și băieții au făcut nominalizări... Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x