Antena Căutare

Leo de la Mireasa, apariția surprinzătoare de pe rețelele de socializare. Ce mai face și cum arată după zvonul despăriții de Anda

După o perioadă de absență din mediul online, Leo de la Mireasa a revenit recent în atenția fanilor săi, lăsându-i pe mulți curioși cu privire la ceea ce s-a întâmplat în viața sa personală.

Leo de la Mireasa, apariția surprinzătoare de pe rețelele de socializare. Ce mai face și cum arată după zvonul despăriții de Anda Galerie
Leo de la Mireasa, apariția surprinzătoare de pe rețelele de socializare. Ce mai face și cum arată după zvonul despăriții de Anda | Antena 1

Zvonurile privind o presupusă ruptură între el și Anda au început să circule după ce cei doi au ales să șteargă toate pozele în care apăreau împreună de pe rețelele de socializare.

Leo de la Mireasa, apariția inedită de pe Instagram. Cum s-a pozat și cum mai arată în prezent

Cu un profil public urmărit de mii de fani, orice mișcare a lui Leo este atent analizată, iar absența sa a alimentat speculațiile cu privire la starea relației sale. Cu toate acestea, recent, Leo a decis să se întoarcă în atenția tuturor, surprinzând pe toată lumea cu o fotografie selfie în care își arată o tunsoare nouă, marcată de o schimbare radicală.

În această perioadă de liniște aparentă, Leo și Anda au fost mai reținuți cu privire la detalii din viața personală, evitând să ofere explicații cu privire la eliminarea fotografiilor comune. Cu toate acestea, selfie-ul recent postat pe rețelele de socializare nu a făcut decât să intensifice speculațiile și curiozitatea fanilor.

Schimbarea de look a lui Leo, cu o tunsoare proaspătă și stilizată, este cu siguranță o declarație vizuală puternică.

În ciuda zvonurilor, atât Leo, cât și Anda, au ales să păstreze tăcerea în jurul vieților lor personale, lăsând loc pentru speculații și interpretări din partea publicului. Această abordare poate fi văzută ca o modalitate de a-și proteja intimitatea.

Citește și: Leo și Anda de la Mireasa, ipostaza inedită în care au apărut pe internet. Ce mai fac cei doi și cum arată în prezent

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Citește și: Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online după o absență lungă

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste ș... Mireasa, sezon 7. Ce au transmis Maria și Antonio la aniversarea a 5 luni de căsnicie. Cum au apărut în online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x