Antena Căutare

Leo și Anda de la Mireasa, ipostaza inedită în care au apărut pe internet. Ce mai fac cei doi și cum arată în prezent

Leo și Anda de la Mireasa se bucură de momente inedite petrecute împreună și deși au fost mai absenți în ultima perioadă din mediul online, iată că sunt mai fericiți ca niciodată.

Leo și Anda de la Mireasa, ipostaza inedită în care au apărut pe internet. Ce mai fac cei doi și cum arată în prezent Galerie
Leo și Anda de la Mireasa, ipostaza inedită în care au apărut pe internet. Ce mai fac cei doi și cum arată în prezent | Antena 1

Leo și Anda au mers într-o călătorie senzațională, unde s-au și pozat într-o ipostază de zile mari, iar fanii au putut vedea cât de mult se iubesc în continuare și cât de fericiți sunt aceștia împreună.

Leo și Anda de la Mireasa, ipostaza inedită în care aceștia s-au fotografiat de curând într-o călătorie

Foștii concurenti de la Mireasa - Leo și Anda au surprins pe toată lumea cu apariția lor din mediul online, într-o călătorie frumoasă în care au plecat. Cei doi au ținut să se pozeze pentru a marca frumoasa zi pe care au avut-o împreună.

Citește și: Surpriza de neegalat pe care Leo i-a făcut-o Andei de la Mireasa de curând. Fosta concurentă a împărtășit cu fanii totul!

Fanii cuplului au putut să observe cât de mult s-au schimbat în prezent aceștia și cât de fericiți par împreună și cu siguranță s-au bucurat să-i vadă atât de apropiați.

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Care e statusul relației dintre Anda și Leo. Ultimele imagini publicate în mediul online de ei sunt grăitoare

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Cei doi au înduioșat inimile susț... O mai recunoști? Cătălina de la Mireasa sezonul 2 e de nerecunoscut după ce și-a schimbat radical look-ul. Cum arată acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x