Antena Căutare

Mădălina de la Mireasa sezonul 2 a slăbit și e complet schimbată. Cum arată acum fosta concurentă

Mădălina de la Mireasa sezonul 2 e complet transformată la mai bine de un an de marea finală. Chiar dacă nu publică foarte des imagini din viața personală, recent aceasta a adăugat o poză de la un eveniment la care a participat.

Mădălina de la Mireasa sezonul 2 a slăbit și e complet schimbată. Cum arată acum fosta concurentă
Mădălina de la Mireasa sezonul 2 a slăbit și e complet schimbată | Antena 1

Mădălina a îmbrăcat o rochie elegantă, verde, cu șliț adânc pe picior, care i-a pus silueta în evidență. Fosta concurentă a slăbit mult și îi stă foarte bine. Acest lucru a fost observat și de fani, care au complimentat-o pentru felul în care arată.

Mădălina de la Mireasa sezonul 2 a slăbit și e complet schimbată

Mădălina nu a fost foarte activă în social media, mai ales după ce s-a despărțit de Radu, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Dacă despre viața ei personală nu se știu prea multe, Radu pare că a reușit să se vindece și să-și refacă viața după divorț. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4.

Radu a fost cel care anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp după și fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a cununat civil în Finala Mireasa sezon 2.

Toți cei care văzut poza, i-au transmis Mădălinei că este superbă și că arată foarte bine.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Așa cum spuneam, Mădălina este extrem de discretă cu viața personală, în timp ce Radu, fostul ei soț, își trăiește din plin iubirea în brațele Amaliei, care a ieșit din casa Mireasa alături de John. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit și speră să devină și părinți.

Cum decurge relația din Radu și Amalia

Radu și Amalia de la Mireasa au urcat două fotografii diferite pe conturile lor de socializare. Amalia a ales o fotografie în care iubitul ei stă cu spatele, la care a scris: ”DA. De azi, pentru totdeauna”.

”Te iubesc, soția mea dragă, și îmi doresc să avem grijă de arborele relației noastre în continuare.Cea mai dragă amintire a mea este momentul când ai spus ”Da”, prima oară pentru a fi prietena mea, iar a doua pentru a fi soția mea.”, a scris fostul soț al Mădălinei.

Reamintim că Radu a trecut printr-un divorț și Amalia printr-o despărțire, după ce relația ei cu John s-a destrămat la scurt timp după ce au ieșit împreună din show-ul matrimonial.

Anca Sanpetrean, elegantă și complet transformată. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 4... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei si Yana, forografie din intimitate. Cât de frumoși sunt împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x