Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei si Yana, forografie din intimitate. Cât de frumoși sunt împreună

Yana și Andrei s-au fotografiat într-o ipostază foarte apropiată și romantică, în intimitate. Aceștia au făcut publică imaginea, dar aceasta a avut nevoie de o mică editare.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei si Yana, forografie din intimitate. Cât de frumoși sunt împreună Galerie
Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei si Yana, forografie din intimitate. Cât de frumoși sunt împreună | Antena 1

Andrei și Yana s-au fotografiat în cea mai romantică și intimă ipostază pe rețelele de socializare. Cei doi au făcut publică o imagine în care au apărut la bustul gol. Fanii au putut observa cât de apropați sunt și cât de tare se iubesc.

Andrei și Yana, cea mai tandră ipostază în care s-au pozat cei doi. Cât de frumoși sunt împreună

Iată că iubirea dintre ei îi ține foarte apropiați, chiar dacă nu au intrat în cursă spre câștig de a finalul sezonului 5 din Mireasa. Pentru cei doi acest aspect nu a contat și au rămas la fel de apropiați chiar și după ce s-a încheiat emisiunea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu Andrei și Yana după ce s-au reîntâlnit la Chișinău. Cum s-au pozat îndrăgostiții

Cei doi par să petreacă foarte mult timp împreună și acesta este și motivul pentru care reușesc să se afișeze împreună atât de des.

De curând au surprins cu o imagine într-o ipostază neașteptată, semn că se iubesc mult. Iată cât de frumoși sunt împreună:

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre fotografia cu Yana în care nu se vede inelul de logodnă pe deget

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună.

Din păcate, din cauza unor probleme cu viza, fata a fost nevoită să părăsească România. Au urmat conversații prin video call, amândoi încercând să-și ascundă durerea provocată de scurta despărțire. În afara casei, Yana încerca să își rezolve problemele medicale, în timp ce gândul lui Andrei era mereu la ea, logodnica lui iubită.

Cei doi par să fie din ce în ce mai apropiați acum, după finalul sezonului 5 Mireasa.

Mădălina de la Mireasa sezonul 2 a slăbit și e complet schimbată. Cum arată acum fosta concurentă... MIreasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana, prima imagine împreună pe contul bărbatului. Ce i-a transmis iubitei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Care a fost miza task-ului cătușelor și cine a câștigat Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Care a fost miza task-ului cătușelor și cine a câștigat Miercuri, 28.02.2024, 16:57
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

În casa Mireasa a avut loc task-ul Cătușelor. Iată cine a fost la un pas de descalificare și cine a câștigat.

Miercuri, 28.02.2024, 16:57
Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuinței

Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuinței

Bia și Robert au făcut turul apartamentului în care locuiesc. Foștii concurenți Mireasa stau în apartamentul din Oradea al tânărului.

Miercuri, 28.02.2024, 16:41
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Cristina a vorbit cu mama sa, care a intervenit în emisia live din 28 februarie 2024. Aceasta a spus ce părere are familia despre Alexandru.

Miercuri, 28.02.2024, 16:08
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Dediș a primit o scrisoare de la mama sa, după ce ultima lor conversație telefonică l-a dat peste cap.

Miercuri, 28.02.2024, 15:16
Ultimele știri
x