Antena Căutare

Marius și Ioana de la Mireasa au sărbătorit șase luni de căsnicie. Ce mesaj i-a transmis bărbatul

Într-o postare care a topit inimile urmăritorilor, Marius i-a scris un mesaj emoționant soției sale, Ioana.

Marius și Ioana de la Mireasa au sărbătorit șase luni de căsnicie. Ce mesaj i-a transmis bărbatul Galerie
Marius și Ioana de la Mireasa au sărbătorit șase luni de căsnicie. Ce mesaj i-a transmis bărbatul | Instagram

Cuplul, care a devenit favorit al publicului datorită autenticității și chimiei lor, și-a sărbătorit prima jumătate de an de la nunta lor cu amintiri și declarații pline de iubire.

Marius și Ioana de la Mireasa au sărbătorit șase luni de căsnicie. Ce mesaj i-a transmis bărbatul

Marius a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant dedicat soției sale Ioana, amintind de ziua în care și-au unit destinele. „La mulți ani nouă iubirea mea! @velcescu_ioana”, a început Marius mesajul său. „Astăzi este o zi specială pentru noi. Acum 6 luni fix, pe data de 22 decembrie, purtai rochia albă de mireasă iar eu costumul de mire. Tu radiat de frumusețe și eram amândoi plini de emoție pentru că după 3 luni de zile în casa mireasa, în care am stat departe de familie și de tot ce ne era nouă drag, ne aflam alături de familiile noastre în fața domnului primar ca să devenim o familie.”

Citește și: Unde locuiesc Ioana și Marius din sezonul 8 Mireasa, la 5 luni de când au câștigat competiția. Ce spun despre cununia religioasă

Articolul continuă după reclamă

Mesajul a continuat cu detalii despre ziua nunții lor și emoțiile pe care le-au trăit împreună. „A fost un moment foarte încărcat de emoție. Totul a decurs foarte bine și împreună ne-am creat amintiri de neuitat. Iată că au trecut 6 luni și am viața pe care mi-am dorit-o. 6 luni în care am continuat să umplem paginile goale din cartea vieții noastre.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marius a recunoscut că viața de cuplu nu este lipsită de provocări, dar a lăudat-o pe Ioana pentru forța și determinarea ei. „Nu este ușor să faci față tuturor provocărilor care apar în viața de zi cu zi, tu faci față cu brio la tot. Viața este plină de alegeri iar împreună am luat alegeri dificile și reușim să trecem împreună peste tot ce se ivește în calea noastră.”

În finalul mesajului, Marius a evidențiat cât de mult o apreciază pe Ioana și cum dragostea lor continuă să crească. „Continuăm să ne facem viața frumoasă unul pentru celălalt, continuăm să devenim mai buni, continuăm să ne facem amintiri frumoase și devenim din ce în ce mai puternici împreună iar pentru asta eu îți mulțumesc. Soția mea frumoasă, tu ai foarte multe calități și meriți să fii fericită și respectată la cel mai înalt nivel. Te iubesc la infinit și mai avem atâtea de făcut.”

Mesajul s-a încheiat cu un ton optimist și plin de iubire: „Gata cu scrisul, haide să trecem la acțiune pentru că ne așteaptă atâtea foi albe de completat iar eu abia aștept să umplem împreună toate foile care au rămas libere din cartea vieții noastre. Love you!!”

Citește și: Mireasa sezonul 9. Reacția lui Vlad după ce a aflat că intră în cursa de eliminare. Ce a spus la Capriciile iubirii concurentul

Ioana și Marius au câștigat sezonul 8 Mireasa

Ioana și Marius au fost ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Emoționați, Ioana și Marius și-au jurat iubire în finala Mireasa. Cei doi și-au făcut jurăminte superbe.

Ioana: Dragul meu iubit, ai intrat în viața mea atunci când mă așteptam mai puțin. Ești bărbatul visurilor mele, omul care mă iubește și susține condiționat. Eu sunt femeia care îți promite că va fi lângă tine necondiționat, la bine și la greu. Lângă mine te vei simți acasă. Am trecut printr-un amalgam de sentimente, dar am rămas împreună și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult. Știu sigur că mână de mâna vom putea construi un mare imperiu. Te iubesc.

Marius: Tu, Ioana, o fată sufletistă, plină de viață, ai reușit să alimentezi această epavă ce eram eu. Te admiram în tăcere. Aș fi regretat dacă nu aș fi turat motoarele să te cuceresc. Te invit într-o croazieră... În călătoria noastră, ne vom ține acoperiș unul altului. Vom naviga, ghidați de către cele 3 stele care ne luminează căsnicia.

Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Vlad a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Ce s-a întâmplat cu el... Mireasa, sezon 6. Cum l-a surprins Gabriela Pițigoiu pe fiul său, în brațele lui Valentin Harle. Imaginea înduioșătoare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x