Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Reacția lui Vlad după ce a aflat că intră în cursa de eliminare. Ce a spus la Capriciile iubirii concurentul

Vlad a intrat în cursa de eliminare, după ce Delia și Valentin l-au votat. Însă lucrul acesta l-a dezamăgit complet. Iată ce a spus!

Galerie
Mireasa sezonul 9. Reacția lui Vlad, după ce a aflat că intră în cursa de eliminare. Ce a spus la Capricii concurentul | antenastars

Vlad a avut o primă reacție după ce a aflat că intră în cursa de eliminare și a vorbit deschis despre alegerea pe care Delia și Valentin au făcut-o.

Prima reacție a lui Vlad la Capricii despre cursa de eliminare. Ce a spus concurentul

Iată că dezamăgirea i s-a citit pe chip și în vorbe, după ce a aflat că intră în cursa spre eliminare. Prezent în platoul emisiunii Mireasa: Capriciile iubirii, Vlad și-a spus supărarea:

„Mă așteptam. Mi-am creat așteptări, dar am fost dezamăgit. M-am dezamăgit eu pe mine că am avut așteptări să nu plec. Doar cursa mea mă deranjează. Suntem într-o competiție! Nu sunt genul ăla de om. Cred că am deranjat pe toată lumea cu simpla mea prezență. Nu sunt atât de empatic cu oamenii, eu mă duc să ajut oamenii dacă pot. Nu am jignit pe nimeni, cine se simte, se simte”, a spus Vlad.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Vlad intră în cursa de eliminare. Delia și Valentin au avut ultimul cuvânt de spus

„Eu am fost subiectivă, Laura îmi este prietenă, nu am putut vota altfel. Chiar dacă știu că vor să se căsătorească, nu pot să-l votez pe Albert. Nu aș fi putut. Îmi sunt prieteni, nu pot. Eu pe Laura și Albert îi văd afară să avem o relație de prietenie”, a spus Delia.

„De când a intrat Vlad în casă eu sunt ținta lor la voturi. Cui pe cui se scoate!”, a spus Valentin.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Cristian și Alexandru și-au aruncat vorbe grele. Ce au avut de spus concurenții

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Vlad intră în cursa de eliminare. Delia și Valentin au avut ultimul cuvânt de spus... Mireasa sezonul 9, 18 iunie 2024. Laura și Albert, discuție serioasă cu privire la relația lor. Ce și-au spus cei doi co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x