Antena Căutare

Mesajul postat de Andrada după eliminarea de la Mireasa. Ce a apărut pe contul ei

Andrada a fost eliminată în Gala de vineri, 11 octombrie 2024. Tânăra și-a dorit să părăsească competiția Mireasa, iar concurenții au ținut cont de acest lucru.

Galerie
Andrada a fost eliminată în Gala de vineri, 11 octombrie 2024. Tânăra și-a dorit să părăsească competiția Mireasa, iar concurenții au ținut cont de acest lucru. | Antena 1

Andrada a pășit entuziasmată în casa Mireasa, hotărâtă să își găsească jumătatea. Inițial, a reușit să atragă atenția lui Stelian, iar apoi a lui Raul.

Cu Raul chiar s-a lăsat cu scandal, pentru că tânărul s-a supărat când ea l-a respins. Ulterior nu s-a mai apropiat de nimeni din show-ul matrimonial.

În ultimele săptămâni a fost foarte tăcută și a spus de mai multe ori că dorește să plece acasă. Ea nu i-a rugat pe ceilalți să o voteze pentru eliminare, dar fetele au nominalizat-o pentru că au observat că nu se mai simte bine la Mireasa.

Astfel, în Gala de vineri, Andrada a primit multe voturi și cum nu a primit imunitate de la public, a părăsit competiția.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa sezonul 7. Denisa Răileanu s-a căsătorit religios. Cum a arătat mireasa la evenimentul important

Mesajul postat de Andrada după eliminarea de la Mireasa. Ce a apărut pe contul ei

După ce a fost eliminată și a părăsit casa, Andrada a publicat un mesaj pentru cei care au susținut-o în cele două luni petrecute la Mireasa.

”Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în această emisiune. Vă pup”, a scris Andrada pe contul său de Instagram.

Citește și: O mai ții minte pe Denisa Dumitru de la Mireasa sezonul 6? Cum arată tânăra acum

Mesajul postat de Andrada după eliminarea de la Mireasa. Ce a apărut pe contul ei

Andrada este una dintre concurentele care au decis să intre în competiția Mireasa, sezonul 10. În cadrul unui testimonial, tânăra a dezvăluit mai multe despre ea și despre trecutul ei. Descoperă în rândurile de mai jos ce a recunoscut Andrada despre ea.

Andrada de la Mireasa sezonul 10 are 23 de ani și vine din județul Arad. Este lucrător comercial într-o benzinărie, deși a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. În prezent este liber profesionistă, dar spune că are în plan să urmeze domeniul cursurilor urmate.

Spune despre ea că e gospodină și că îi place să fie gospodină, să gătească și să facă ordine și curățenie. A făcut dansuri de la vârsta de 11 ani și susține că îi place muzica populară.

„Sunt o fire ambițioasă, comunicativă, sinceră, îmi place să mă înțeleg bine cu cei din jurul meu și am pretenția să mi se ofere sinceritate”, a mai zis tânăra.

„Copilăria mea a fost una frumoasă, părinții mei sunt de 30 de ani împreună și pot spune că vreau să le urmez exemplul. E un exemplu bun pentru mine. Ei mă susțin în tot ceea ce fac”, a declarat Andrada.

Mireasa, sezon 10. Care este motivul pentru care Simona a ajuns să facă videochat. Tânăra a spus totul abia acum: „E o r... Mireasa, sezon 10. Gabriela Cristea i-a cerut Ramonei să plece din platoul de la Capricii. De ce a răbufnit prezentatoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x