Antena Căutare

Mireasa 12 decembrie 2020. Ce fete au nominalizat mamele și cine a părăsit competiția

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Mamele și-au exprimat voturile și una dintre fete a fost nevoită să părăsească definitiv competiția.

fetele mireasa Galerie
Ce fată a fost eliminată în gala Mireasa din 12 decembrie 2020 | Antena 1

În gala Mireasa din 12 decembrie 2020, mamele și-au exprimat voturile despre ce fete trebuie să părăsească emisiunea.

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Mamele au dat diferite motive pentru voturile lor din această săptămână, unele mai reticente, altele mai convinse.

În final, votul publicului și-a spus cuvântul și fata care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Ce fete au nominalizat mamele în gala Mireasa din 12 decembrie 2020

Mamele au surprins fanii emisiunii Mireasa cu nominalizările de azi. Chiar dacă acum câteva ediții toate au votat să plece Claudia, acum răspunsurile lor - și motivele din spatele deciziei - au fost diferite.

Prima mamă care și-a exprimat votul a fost doamna Geta. În timpul testimonialului, ea s-a arătat confuză cu privire la ce fată ar vrea să nominalizeze astăzi.

“Pe toate fetele le iubesc,” a declarat doamna Geta, susținând că ar prefera să plece ea în locul vreunei fete.

Întrebată de Simona ce fată nominalizează, doamna Geta a spus, în sfârșit, că ea o votează pe Claudia, că e “fata mea de tragere”, deși a promis în trecut că n-o mai nominalizează.

Următoarea a fost doamna Ermina, care, la fel ca doamna Geta, a promis în trecut că nu o mai nominalizează pe Claudia.

De această dată, doamna Ermina a nominalizat-o tot pe Claudia, susținând că decizia ei a fost influențată de posibilitatea tinerei de a avea concerte de Revelion, în ciuda pandemiei.

După ce Claudia a primit deja 2 nominalizări, a venit și rândul doamnei Mia să își exprime opinia cu privire la cine consideră ea că trebuie să iasă din casa Mireasa.

După ce între Mia, David și Andra au existat tensiuni toată săptămână, mama a recunoscut că e confuză și a nominalizat-o, într-un final, tot pe Claudia, ce ea susține că nu are cuplu.

“Nu există aici prietenie,” a declarat doamna Mia. “E o competiție.”

Lui David nu i-a plăcut nominalizarea doamnei Mia, motiv pentru care a spus că se aștepta ca mama sa să nominalizeze pe oricine altcineva, doar pe ea nu.

Următoarea a fost nominalizarea doamnei Viorica. Spre deosebire de celelalte mame, ea a nominalizat-o pe Bianca, pe motiv că ea nu are cuplu.

După nominalizări, suspansul a crescut în casa Mireasa, pentru că plicurile s-au lăsat așteptate. În acest timp, Simona a invitat toate fetele în față, spre surprinderea tuturor.

“Oricare dintre fete poate să fie eliminată,” a declarat Simona după ce tinerele au pășit în față.

Potrivit voturilor din această săptămână, Mama Săptămânii a fost doamna Ermina, ce a votat-o pe Claudia.

Deși Claudia a fost votată de aproape toate mamele să plece azi, a primit imunitate, pentru că a ieșit pe locul 2 în topul preferințelor fanilor.

Ca urmare, fata care a plecat din casa Mireasa în această săptămână a fost Denisa, ce a primit cele mai puține voturi, spre surprinderea tuturor, cu un procent de doar 8.79%.

Mireasa 12 decembrie 2020. Cine este Mama Favorită și care sunt cele două fete care au avut imunitate... Mireasa 12 decembrie 2020. Ce face Mihai după plecarea Ștefaniei. Chiar el a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x