Antena Căutare

Mireasa 12 decembrie 2020. Cine este Mama Favorită și care sunt cele două fete care au avut imunitate

Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână, inclusiv cea care a primit titlul de Mama Favorită.

Gala Mireasa Galerie
Ce mamă a fost votată Mama Săptămânii în gala Mireasa din 12 decembrie 2020 | Antena 1

Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână, inclusiv cea care a primit titlul de Mama Favorită.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

Citește și: Ce face Mihai după plecarea Ștefaniei. Chiar el a recunoscut

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

După adunarea tuturor voturilor de pe cele 3 platforme, a fost decisă și Mama Săptămânii.

La nominalizare, doamna Geta a declarat, ferm convinsă, că ea n-o să fie niciodată Mama Favorită, însă Simona a ținut să le reamintească tuturor că fanii au cea mai mare putere și că lucrurile se pot schimba de pe o zi pe alta.

Suspansul a crescut în casa Mireasa, pentru că plicurile s-au lăsat așteptate. În acest timp, Simona a invitat toate fetele în față, spre surprinderea tuturor.

“Oricare dintre fete poate să fie eliminată,” a declarat Simona după ce tinerele au pășit în față.

Întrebat de Simona ce ar face dacă ar avea un joker special, Mihai a declarat că l-ar folosi, în special pentru Bianca.

Băiatul Favorit, cu 35.9% dintre voturi, în această săptămână, este, din nou Mihai. Tânărul a fost aplaudat și felicitat de ceilalți concurenți și Simona.

În urma voturilor fanilor, Mama Săptămânii a fost votata doamna Ermina.

Mădălina și Claudia au primit imunitate în gala Mireasa din 12 decembrie 2020

După a venit momentul în care fetele au aflat voturile publicului. Întrebată dacă are emoții, Denisa nu s-a sfiit și a spus că da, e emoționată în așteptarea votului.

În aceasta săptămână, Claudia a fost nominalizată de 3 mame. Singura care a nominalizat pe altcineva, respectiv Bianca, a fost doamna Viorica.

În topul fetelor, în această săptămână, pe primul loc, cu 39.5% din voturi, a fost votata Mădălina, iar pe locul al doilea a fost votată Claudia.

După ce au fost adunate voturile de pe toate cele 3 platforme, cele două fete care au primit imunitate azi în Casa Mireasa sunt: Mădălina și Claudia.

Mireasa 12 decembrie 2020. Ce vor să facă Ștefan și Claudia cu premiul de 40.000 dacă vor câștiga. Ce au dezvăluit... Mireasa 12 decembrie 2020. Ce fete au nominalizat mamele și cine a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x