Antena Căutare

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania, încurajări transformate în acuzații!

Ștefania, Mireasa Galerie
Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania | Antena 1/Mireasa

Concurenții din casa Mireasa s-au delectat cu impresiile susținătorilor venite către ei sub forma unor mesaje video, dar s-au lovit și de critici. Una caldă și una rece pentru Ștefania, care ar fi fost foarte acidă la adresa susținătorilor.

Ștefania este deranjată de criticile primite din partea fanilor emisiunii Mireasa și atacă dur!

Ștefania se amuza cu David foarte tare de îndrumările oamenilor de acasă, mai ales a celor care nu au avut de spus laude. Simona Gherghe i-a atras atenția că nu ar fi avut o atitudine tocmai potrivită în momentul în care a primit câteva crtici din partea urmăritorilor emisiunii.

"Nu râdem de telespectatori. Mai ales acea doamnă care a vorbit de mine și a facut apropouri fine și de accea îmi permit să râd și să mă comport așa.

Respect oamenii care vorbesc frumos. Nu-mi place când familia mea este implicată! Îmi asum când greșesc și știu să las și capul jos când este nevoie", a spus Ștefania.

David a fost surprins și el în timp ce râdea: "Râdeam în momentul când spunea -competiția se ascute pe final, pregătiți-vă, urmează!- Eu nu simt o competiție și mi se părea exagerat războiul dintre susținători. Afara e o competiție, aici nu se simte o competiție".

Astăzi nominalizările aduc ultima eliminare înainte de Marea Finală. Toate cuplurile sunt în pericol și nimeni nu va ști cine spune Shat Mat. Fiecare va nominalizat atât un băiat cât și o fata!

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina a schimbat, din nou, dormitorul. Ce s-a întâmplat între fete

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Este ultima gală înainte de Marea Finală! La finalul lunii noiembrie, producătorii Mireasa au luat decizia ca Finala sezonului 2 să aibă loc mai târziu.

Nimeni nu va sti cine pe cine a votat!

Cum competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, după doar patru luni de concurs, staff-ul emisiunii a hotărât să prelungească sezonul 2 pentru a-i ajuta pe concurenți să se cunoască mai bine.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Afirmația lui Mihai care a stârnit indignarea Ștefaniei. Cum l-a atacat concurenta

Astfel, competiția nu a luat sfârșit la finalul anului 2020, ci se va termina după data de 27 februarie 2021.

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina a schimbat, din nou, dormitorul. Ce s-a întâmplat între fete... Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Andra și David, ceartă aprinsă: "Normal că îți place să-și bată băieții joc de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x