Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania a fost propusă spre eliminare, însă a avut imunitate. Cine s-a aflat pe ultimul loc

Votul Galei Mireasa din 20 februarie a fost secret! Nu a apărut numele persoanei care a votat și nici măcar scrisul. În plicuri au fost introduse nume deja printate, iar concurenții au intrat singuri în camera de vot.

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania a fost propusă spre eliminare, însă a avut imunitate. Cine s-a aflat pe ultimul loc

Antena 1/Mireasa

Astăzi nominalizările aduc ultima eliminare înainte de Marea Finală. Toate cuplurile sunt în pericol și nimeni nu va sti cine spune Shat Mat. Fiecare a nominalizat atât un băiat, cât și o fata.

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Concurenții au votat secret!

În gala Mireasa din 20 februarie 2021, concurenții și-au exprimat voturile despre ce fete trebuie să părăsească emisiunea, dar votul publicului și-a spus cuvântul și fata care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

Ce fete au fost nominalizate pentru eliminare în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Ștefania a primit un vot pentru nominalizare, a doua nominalizate este Andra. Încă o nominlaizare se duce către Ștefania. Andra o egalează pe Ștefania și primește încă o nominlaizare.

Ștefania primește o a treia nominalizare, urmată de a patra.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Andra și David, ceartă aprinsă: "Normal că îți place să-și bată băieții joc de tine"

Andra primește trei nominalizări. Au mai rămas trei plicuri! Andra este cea care primește încă o nominalizare si ajunge la egal cu Ștefania!

Ce fată ar fi trebuit să fie eliminată în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Cinci nominalizări pentru Ștefania, iar ultimul în ultimul plic se află tot Ștefania, care ar fi trebuit să părăsească casa Mireasa, însă clasamentul a întors votul!

Ștefania se află pe locul doi cu 28,48% din voturi și astfel a fost salvată de la eliminare.

Pe ultimul loc în clasament se afla Andra care ar fi trebuit să părăsească casa Mireasa, însă David și-a folosit amuleta pentru a o salva! În acest fel, nicio fată nu am mai părăsit casa mireasa!