Antena Căutare

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Andra și David, ceartă aprinsă: "Normal că îți place să-și bată băieții joc de tine"

În Gala Mireasa din 20 februarie, David și Andra au trecut prin tenisuni mari, după ce și-au aruncat câteva vorbe dure, chiar înainte de eliminare.

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Andra și David, ceartă aprinsă: "Normal că îți place să-și bată băieții joc de tine" Galerie
Săptămâna cuplului Andra - David a fost plină de evenimente, o amuleta câștigată, o despărțire teoretizată și multe altele. | Antena 1/Mireasa

Săptămâna cuplului Andra - David a fost plină de evenimente, o amuleta câștigată, o despărțire teoretizată și multe altele.

Andra se simte deranjată de faptul că David își exprimă părerile și spune "fără perdea" ceea ce gândește. Concurenta Mireasa ar dori ca cel de lângă ea să se abțină mai mult și să nu mai dea curs discuțiilor.

De cealaltă parte, David nu este de acod cu ceea ce îi cere Andra și consideră că nu este semn de iubire atunci când încerci să constrângi pe cineva și să nu îl lași să fie exact cum simte: "Tu dacă mă iubești mălași să fiu cum vreau eu! Noi ne certăm că eu îmi dau cu părerea. Pe bune?", spune David.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

David își dorește mult să se căsătorească cu Andra, dar așteaptă să vadă decizia ei: "Eu sper, la finalul emisunii, să ne căsătorim, dar mai e până atunci și Andra încă nu prea știe..".

Tensiunile dintre cei doi eu urcat treptat, iar afirmațiile Andrei legate de căsătorie l-au pus pe gânduri pe David: "Eu stau uneori și mă gândesc dacă tu chiar ești perechea mea și de aia încă nu vreau să mă căsătoresc aici, că nu se știe dacă tu ești perechea mea", a spus Andra.

Afirmațiile ulterioare ale lui lui David au înfuriat-o foarte tare pe Andra: "Mulțumesc că îmi ești împotrivă! Normal că îți place să-și bată băieții joc de tine, e și o plăcere așa mică", spune David.

Urmăriți momentul în videoclipul de mai sus!

Votul din această Gală va fi secret! Nu va apărea numele persoanei care a votat și nici măcar scrisul.

Astăzi nominalizările aduc ultima eliminare înainte de Marea Finală. Toate cuplurile sunt în pericol și nimeni nu va sti cine spune Shat Mat. Fiecare va nominalizat atât un băiat cât și o fata.

Ce cupluri de la Mireasa sezon 2 au depus actele pentru căsătorie

Mai sunt doar câteva zile până la Finala Mireasa sezon 2, iar cuplurile au depus actele pentru căsătorie la Primăria Buftea.

Mădălina și Radu, Andreea și Alexandru, Andra și David sunt cele trei cupluri care și-au făcut cunoscută decizia de a se cununa în ultima zi de competiție.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina a schimbat, din nou, dormitorul. Ce s-a întâmplat între fete

Alături de ei a mers perechea Bianca - Mihai, care a completat documentele cu toate că tânărul nu a pus, până acum, marea întrebare.

Emoționați, concurenții au pășit în clădirea unde au semnat toate actele necesare pentru căsătorie. Ei au răspuns la toate întrebările, inclusiv cea referitoare la numele de familie purtat după cununia civilă.

Toate fetele au fost de acord să poarte numele partenerilor, spre fericirea celor din urmă.

”Da?!”, a întrebat surprins David când a auzit că Andra vrea să se numească Stancu.

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ș... Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania a fost propusă spre eliminare, însă a avut imunitate. Cine s-a aflat pe ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x