Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mireasa 2020, sezon 2. Andra a primit un bilet ascuns într-un pantof. Ce a vrut să-i transmită mama sa

Andra de la Mireasa a primit cadouri din afara casei, dar și bilete din partea familiei.

Andra de la Mireasa a primit cadouri din afara casei, dar și bilete din partea familiei

Antena 1

Unul dintre ele a fost ascuns într-un pantof și, având în vedere modalitatea în care trebuia să ajungă la iubita lui David, conținutul lui a fost citit în emisia live de marți.

Se pare că mama fetei a fost cea care a dorit să-i transmită câteva cuvinte. Spre dezamăgirea Andrei, vorbele celei care i-a dat viață au fost foarte dure.

Ce a scris mama Andrei pe bilețetul ascuns în pantof

”De la mama!

Nu-l mai face pe David prost, intru în direct și te mustru. Reglează-ți vocabularul că mă scoți din sărite. Nu accept așa ceva, te rog din suflet, sufăr mult. Trebuie să ai respect cum ai văzut la mine, nu te-am crescut așa. Crede-l pe David în discuțiile cu băieții. Sunt contra lui toți. Eu văd tot, sunt pe Antena Play non-stop. Sunt răi cu el și îl provoacă. Vezi-ți de relația ta, nu de ceilalți.

Citește și: Răspunsul surprinzător pe care l-a dat Mihai când a fost întrebat ce simte pentru Bianca

Mai oprește-te să-l folosești mereu pe diavol. Așa te-am crescut eu? Zici că te-a făcut Mia, nu eu. Te rog controlează-te că sufăr, mă judecă lumea pentru educația pe care ți-am dat-o. Nu te-am învățat eu să vorbești așa urât. Vă iubesc pe amândoi și tata vă iubește. Fiți puternici, vă suntem alături.”, a punctat Liza Șerban.

După ce mesajul a fost citit, mama Andrei a intrat în direct pentru a susține cele spune. Ea i-a mutrat pe băieții din competiție despre care a scris că-l provoacă pe David, după care a rugat-o pe fiica sa să-și schimbe comportamentul și să nu se mai certe.

Citește și: Ciprian, plecare atipică. De ce nu l-au însoțit toți concurenții când se pregătea să părăsească curtea

Doamna Mia a insistat să afle care sunt concurenții ce-l deranjează pe David în casa băieților, iar doamna Șerban i-a numit pe rând, exceptându-i pe Mihai și Alexandru.