Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ciprian, plecare atipică. De ce nu l-au însoțit toți concurenții când se pregătea să părăsească curtea

Ciprian a fost eliminat în urma Galei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021.

ciprian de la mireasa filmat cand pleca din competitie Galerie
Ciprian a fost eliminat în urma Galei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021 | Antena 1

Concurentul a fost votat de către Mădălina, cea care a fost Fata Favorită a săptămânii. Cum nu s-a aflat pe primele două locuri în preferințele telespectatorilor, Ciprian a părăsit competiția Mireasa.

Tânărul s-a arătat foarte dezamăgit și, cu lacrimi în ochi, a mărturisit că nu se aștepta să fie eliminat.

Vestea i-a întristat și pe colegii de competiție, iar Alex chiar s-a simțit vinovat pentru că nu a fost cel eliminat.

Citește și: Preselecții Mireasa sezonul 3. Cum poți să te înscrii și ce condiții trebuie să îndeplinești

În timp ce-l ajutau să-și facă bagajele, băieții au încercat să-l încurajeze și au discutat despre strategiile din casa Mireasa.

”Viața nu e dreaptă. Uneori e bine să te dai pe lângă cei puternici.”, a spus David.

Întrebat cum i s-a părut competiția Mireasa, Ciprian a declarat: ”A fost una intensă, cam scurtă, nematerializată. Cum am mai spus, încerc să mă bucur că s-a întâmplat, nu că s-a terminat. Ca oricărui om, cea mai mare teamă este cea de penibil. Nu am vrut să insist în cazul Claudiei, să aflu de ce nu mă place. Am făcut multe sacrificii ca să ajung aici, în numele iubirii”.

De asemenea, în emisia de luni, 11 ianuarie, Alexandru și Andreea, doi dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Ciprian au urmărit dezamăgiți imaginile cu plecarea tânărului.

”Îmi era un prieten foarte drag, ne-am atașat unul de altul foarte mult. Nu mă așteptam să plece.”, a spus Alexandru.

De ce Ciprian a avut o plecare atipică din casa Mireasa

Simona Gherghe a observat că Ciprian nu a fost însoțit de către toți concurenții atunci când, cu bagajele făcute, se pregătea să iasă din curtea casei în care a locuit 40 de zile.

Citește și: Motivul pentru care Ștefan a părăsit casa Mireasa

Imaginile îl arată pe băiat la poartă, înconjurat doar de o parte dintre cei din casa Mireasa. Se pare că lui Ciprian nu îi plac despărțirile, iar graba cu care a vrut să iasă pe poartă i-a luat prin surprindere pe colegii săi, care se aflau la masă.

Preselecții Mireasa sezonul 3. Cum poți să te înscrii și ce condiții trebuie să îndeplinești... Mireasa 2020, sezon 2. Răspunsul surprinzător pe care l-a dat Mihai când a fost întrebat ce simte pentru Bianca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x