Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai, din ce în ce mai apropiați. Să fie concurenta "vinovată" de schimbarea bărbatului?

Bianca și Mihai sunt din ce în ce mai apropiați, iar toată lumea din casă a observat acest lucru.

Bianca și Mihai sunt din ce în ce mai apropiați, iar acest lucru îi bucură pe toți

Antena 1

Bianca, doamna Ermina și Mădălina au discutat despre această schimbare a lui Mihai. Concurenta a primit toate laudele pentru transformarea lui Mihai pentru că toată lumea i-a văzut fericirea. Întrebat de Simona Gherghe, Mihai a spus că transformarea lui există, că acum se simte bine în casă și că acest lucru se datorează faptului că are persoana potrivită lângă el, adică Bianca.

Doamna Mia a spus despre cei doi că Mihai se potrivește numai cu Bianca, iar mama lui David a adăugat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Bianca are încă multe rețineri în fața lui Mihai, dar concurentul este complet transformat, se simte din ce în ce mai bine în prezența fetei și a declarat că sunt momente în care i se face dor de ea.

În timp, tânărul s-a lăsat dus de val și cei doi au devenit tot mai apropiați. Atât de apropiați încât Mihai i-a spus Biancăi, zilele trecute, că i-a fost dor de ea și că a așteptat lângă uși ca acestea să se deschidă.

Imediat ce a ajuns lângă ea, a pupat-o pe obraz și a strâns-o în brațe, punându-și capul de umărul fetei: ”Datorită Biancăi îmi fac zilele mai frumoase aici”, a spus Mihai.

Ultimele știri