Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Mădălina și Radu, adevărul despre stările concurentei 

Mădălina și Radu sunt de șase luni în casa Mireasa, dar între cei doi au apărut probleme de comunicare. 

Mădălina și Radu, surprinși în casa Mireasa în timp ce se certau Galerie
Mădălina și Radu, ocazia să fie sinceri în legătură cu relația lor | Antena 1

Simona Gherghe i-a chemat în platoul emisiunii și le-a spus ce se vede din afară în legătură cu relația dintre ei. Doamna Ana, mama lui Radu, a sunat și a spus că a sesizat o schimbare la iubita fiului său.

Toată lumea a observat schimbarea concurentei, dar ea a încercat cu încăpățânare să salveze aparențele. Radu a încercat din răsputeri să o liniștească, dar nimeni și nimic nu a putut să facă acest lucru.

Aceasta a intrat în baie, semn că vrea să fie departe de ochii lumii atunci când se exteriorizează. Radu a stat pe la uși, iar într-un final când Mădălina a decis să iasă, l-a luat în brațe și l-a sărutat, dar a refuzat complet mâncarea.

Mădălina s-a confesat în fața Biancăi și i-a spus că a deranjat-o materialul care s-a difuzat, iar Bianca i-a spus că nimeni și nimic nu trebuie să le atingă relația. Carina a fost cea care a găsit-o pe Mădălina în pat, după ce plânsese până la sufocare.

Întrebată din nou de Simona Gherghe, Mădălina a spus că materialul nu reflectă realitatea relației ei de iubire cu Radu. Acesta spune că video o arată rea, distantă cu Radu, dar că adevărul este altul.

Mama Mădălinei a sunat în emisiune

Mama Mădălinei a sunat în emisiune și i-a spus fiicei sale că îi pare rau că nu s-au arătat momentele frumoase pe care ea le trăiește alături de Radu, dar că ea nu este așa cum s-a prezentat.

Doamna Mariana a rugat-o pe fiica sa să fie mai optimistă și să lase gândurile negative deoparte. I-a spus fiicei că sunt alături de ea și că are foarte mulți susținători acasă.

Mădălina și Radu au primit o scrisoare de la o susținătoare care le-a spus că ea nu mai crede în relația lor și că Mădălina este doar o fetiță răsfățată, care îl manipulează pe Radu cum vrea ea.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai, din ce în ce mai apropiați. Să fie concurenta "vinovată" de schimbarea... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai s-a confesat în fața lui Radu. Ce a spus pentru prima dată despre Bianca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x