Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cătălin, între mamă și iubită. Atitudinea doamnei Geta creează probleme în relația lui cu Denisa

Conflictul dintre doamna Geta și Claudia s-a amplificat, iar noi persoane au fost afectate de tensiunile dintre cele două.

geta, denisa si catalin, in timpul emisiunii mireasa
Conflictul dintre doamna Geta și Claudia s-a amplificat, iar noi persoane au fost afectate de tensiunile dintre cele două | Captura TV

Denisa a fost deranjată de atitudinea doamnei Geta, pe care a dezaprobat-o vehement.

Concret, fata i-a atras atenția că nu a folosit cuvinte frumoase la adresa Claudiei și a sfătuit-o pe aceasta să-și rezolve singură problemele, fără să-l implice pe fiul său.

Cu toate acestea, mama concurentui nu a ținut cont de dorința norei. Ea a replicat că băiatul trebuie să-i ia apărarea pentru că se află în competiție pentru el. Mai mult, doamna Geta a afirmat faptul că dacă vrea, își ia fiul și pleacă.

Citește și: Drama Denisei de la Mireasa. Concurenta a pierdut o sarcină

La auzul acestor cuvinte, Denisa a plecat din dormitorul mamelor, lăsându-le pe cele două femei să-și clarifice lucrurile.

La scurt timp, Cătălin a intervenit și a rugat-o pe Claudia să o lase în pace pe mama sa, lucru care a creat o distanță între el și iubita sa.

”Adevărul este pe primul loc și când este vorba de familie”, a explicat Denisa.

Mai multe detalii în materialele următoare:

Denisa și Cătălin, un cuplu recent

În urmă cu doar câteva zile, Cătălin și Denisa declarau că încearcă să se cunoască și ambii erau optimiști cu privire la un viitor împreună.

Denisa a pășit în casa Mireasa cu gândul de a-l cunoaște pe Cătălin. Cei doi s-au plăcut din prima clipă, iar recent spuneau că formează oficial un cuplu.

Citește și: Nicole a intrat în direct, prin telefon. Cătălin de la Mireasa, vizibil deranjat de atitudinea ei

”Îmi place de ea, e cumințică. E frumușică, e ce trebuie”, le-a spus Cătălin băieților la începutul lor.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată Ciprian, noul concurent și ce părere au fetele despre el... Mireasa 2020, sezon 2. Drama neștiută a Biancăi. Și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an jumătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Bogdan și Andreea au câștigat task-ul sărutului Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Bogdan și Andreea au câștigat task-ul sărutului Joi, 30.11.2023, 15:55
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoționat”

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoționat”

Pentru că a fost onomastica Andreei, părinții acesteia au ținut să-i facă o vizită fetei. Bogdan a fost vizibil emoționat când mama și tatăl iubitei au intrat în casa Mireasa.

Vineri, 01.12.2023, 14:43
Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a intervenit

Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a intervenit

Între doamna Lucica și Bogdana a existat o situație tensionată în casa Mireasa, iar Liviu a intervenit.

Vineri, 01.12.2023, 12:20
Mireasa, sezon 6. Gabriela, ipostaze adorabile alături de fiul ei. Cum s-a lăsat pozată tânăra mămică alături de micuț

Mireasa, sezon 6. Gabriela, ipostaze adorabile alături de fiul ei. Cum s-a lăsat pozată tânăra mămică alături de micuț

Gabriela, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6, a publicat o postare adorabilă pe contul de Instagram. Tânăra mămică s-a lăsat pozată în ipostaze înduioșătoare alături de micuțul ei.

Joi, 30.11.2023, 16:29
Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Ce cuplu a câștigat task-ul sărutului.  De această dată a existat o probă de departajare

Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Ce cuplu a câștigat task-ul sărutului. De această dată a existat o probă de departajare

Cuplurile din sezonul 8 Mireasa au participat la task-ul sărutului. Fanii emisiunii au aflat în emisia live de pe 30 noiembrie 2023 cine a rezistat cel mai mult. Înainte de task-ul sărutului, băieții au participat la task-ul usturoiului.

Joi, 30.11.2023, 15:50
Ultimele știri
x