Antena Căutare

Nicole a intrat în direct, prin telefon. Cătălin de la Mireasa, vizibil deranjat de atitudinea ei

Nicole a sunat marți în casa Mireasa și a declarat că a văzut când a intrat o nouă fată pentru Cătălin, dar că ea încă îl așteaptă afară ca să lămurească situația dintre ei.

Nicole a intrat în direct, prin telefon
Nicole a sunat marți în casa Mireasa și a declarat că a văzut când a intrat o nouă fată pentru el. | Antena 1

Nicole a spus că îl lasă pe Cătălin de la Mireasa să vadă ce vrea. Nu a trimis încă scrisoarea pe care a promis-, nu a trimis în redacție actul care dovedește că a divorțat, iar aceste lucruri au stârnit revolta celor din casa Mireasa. Cătălin s-a enervat și el, nu mai știe ce să creadă.

Simona Gherghe: "Eu cred că el are prea mult bun simț."

Toată casa a reacționat la cuvintele lui Nicole. Fosta concurentă nu s-a făcut deloc înțeleasă. Aceasta s-a arătat supărată: "Indiferent ce semne am trimis eu, pentru el nu a fost suficient.", dar toți spun că ea nu a făcut nimic pentru a demonstra sentimentele despre care tot spune că le are pentru Cătălin.

Toată lumea îi cere actul de divorț, dar ea a spus că nu are nimic de demonstrat.

Atât băieții, cât și mama sa, i-au spus lui Cătălin să nu mai piardă timpul și să își vadă de viața lui pentru că nu mai are ce să aștepte.


Ele sunt noile concurente din casa Mireasa. Cum arată fetele și ce au declarat despre băieți... Concurentele noi vs. fetele din casa Mireasa. Cum au fost primite Denisa, Andreea și Florentina de "veterane"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x