Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala de sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Fetele au făcut nominalizări pentru eliminare în timpul Galei Mireasa de sâmbătă, 23 ianuarie 2021.

David a fost eliminat din casa Mireasa sezon 2

Antena 1

Așa cum s-a procedat și sâmbăta trecută, concurenții au mers în camera destinată nominalizărilor și au notat numele persoanei pe care nu o mai vor în casa Mireasa.

Doar că, de această dată, propunerile spre eliminare au fost secrete.

Voturile au fost făcute live și puse în urna pe care Simona Gherghe a deschis-o înainte să citească clasamentul publicului.

Citește și: Băieții le-au propus spre eliminare pe Claudia și Carina. Care a fost, până la urmă, fata care a părăsit competiția

Ce băiat a fost eliminat în Gala de sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Fetele și-au exprimat opțiunile, iar parcursul competițional al băieților din show-ul Mireasa a depins doar de votul publicului.

Cei care au fost propuși spre nominalizare sunt: Mihai, 2 propuneri, și David, alte 2. De asemenea, Simona Gherghe a pronunțat și numele lui Alexandru.

David a fost cel care a părăsit competiția, spre surprinderea celor din casa Mireasa.

Cum și-au motivat fetele alegerile vezi în materialul video de mai jos:

Citește și: Radu a folosit amuleta pentru a îl salva pe David de la eliminare

Ce concurent a plecat după eliminările din 16 ianuarie 2021

Și Gala de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, a reprezentat un moment dificil pentru concurenții din casa „Mireasa”, sezonul 2.

Atunci, a fost primul sfârșit de săptămână când fetele și băieții au făcut nominalizări. La acea dată, la eliminare au fost propuși Alex și Alexandra.

Citește și: Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți ai telespectatorilor

„Care o să fie primul lucru pe care îl faci când te duci acasă?”, l-a întrebat Simona Gherghe, la scurt timp după aflarea votului pe Alex.

El a răspuns că vrea să își vadă mama. Pe obrazul acestuia au început să curgă lacrimi, iar acest lucru i-a emoționat din plin și pe restul concurenților.

„Poate visul meu se va împlini afară. O să rămân prieten cu toți, chiar și cu David. O să mă mai șicanez la telefon. Avem noi hazul nostru”, a dezvăluit acesta, extrem de emoționat.