Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2, Gala 23.01. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții.

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții.

Cum în timpul Galei de sâmbătă, 23 ianuarie 2021, s-au făcut eliminări duble, publicul a votat intens în ultimele șapte zile.

Claudia s-a clasat pe locul doi în preferințele telespectatorilor, fiind depășită doar de Bianca. În rândul băieților, Mihai și Alexandru au avut imunitate.

Citește și: Mihai, Alexandru și David au fost nominalizați de fete. Care dintre ei a fost eliminat

Mama Favorită a Săptămânii a fost doamna Mia, însă acest lucru nu a contat. Conform regulamentului, David nu a fost protejat de public, astfel că a fost nevoit să părăsească competiția.

Cum a arătat clasamentul publicului din 16 ianuarie 2021

Ediția din data de 16 ianuarie 2021 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2, a adus numeroase surprize pentru fani.

Mama săptămânii, cu un vot total de 58,8 %, a fost desemnată nimeni alta decât doamna Mia, care a primit vestea extrem de surprinsă, dar și recunoscătoare.

Citește și: Băieții le-au propus spre eliminare pe Claudia și Carina. Care a fost, până la urmă, fata care a părăsit competiția

La fete, clasamentul a adus surprize pentru toată lumea: Claudia a obținut 28,53% din voturi, Bianca a primit 28,32% din voturi, iar Mădălina s-a ales cu un procent de 18,82%.

La băieți, situația a stat astfel: Mihai a obținut un total de 36,62%, în timp ce Alex a primit 30,54% din voturi.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala de sâmbătă, 23 ianuarie 2021... Mireasa 2020, sezon 2. Radu a folosit amuleta pentru a îl salva pe David de la eliminare...
Ultimele știri
x