Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 20 februarie

Gala Mireasa, din 20 februarie. O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Concurenții și-au exprimat voturile și unul dintre băieți a fost nevoit să părăsească definitiv competiția.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 20 februarie Galerie
Mireasa 2020, sezon 2. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 20 februarie | Antena 1/Mireasa

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Votul Galei Mireasa din 20 februarie a fost secret! Nu a apărut numele persoanei care a votat și nici măcar scrisul. În plicuri au fost introduse nume deja printate, iar concurenții au intrat singuri în camera de vot.

În gala Mireasa din 20 februarie 2021, concurenții și-au exprimat voturile despre ce băieți trebuie să părăsească emisiunea, dar votul publicului și-a spus cuvântul și băiatul care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Andra și David, ceartă aprinsă: "Normal că îți place să-și bată băieții joc de tine"

Ce băieți au fost nominalizați pentru eliminare în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Vezi ce băiat a fost nevoit să părăsească emisiunea Mireasa în video-ul de jos.

Primul băiat nominalizat este Adelin, iar ulterior au urmat alte șapte voturi tot pentru Adelin. În total opt nominalizări pentru Adelin: "Mă așteptam. Fiind singur..".

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

Ce băiat a fost eliminat în Gala Mireasa din 20 februarie 2021

Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Ștefania a fost propusă spre eliminare, însă a avut imunitate. Cine s-a aflat pe ul... Mireasa 2020, sezon 2, Gala 20.02. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x