Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce vor face cuplurile cu premiul de 40 000 de euro

Cuplurile au fost luate la întrebări de Simona Gherghe. Pentru că marea finală se apropie cu pași repezi, concurenții au fost întrebați ce au de gând să facă cu banii.

Concurenții au fost întrebați ce au de gând să facă cu banii Galerie
Pe data de 27 februarie are loc marea finală Mireasa sezon 2 | Antena 1

Andreea și Alexandru au fost primii care au răspuns la întrebarea prezentatoarei. Cei doi nu își doresc să cumpere o casă, mai degrabă vor șă-și deschidă împreună o sală de fitness.

Andra și David se gândesc să-și cumpere o casă împreună dacă se vor căsători în casa Mireasa. Aceștia vor să-și remedieze și câteva dintre problemele de sănătate, dar nu îi uită nici pe cei dragi, dar nici de împrumuturile la bănci.

David a mai spus că se gândește să-și ajute și tatăl dacă intră în posesia marelui premiu. Doamna Mia a fost total nemulțumită de afirmația lui David și i-a reamintit că acesta i-a părăsit și nu merită niciun ban din partea fiului său.

Mădălina și Radu se gândesc să-și cumpere o casă împreună pentru că simt că au o stabilitatea mai mare așa. Cei doi au stabilit deja data nunții, care va avea loc anul viitor, dar se gândesc și să-și mărească familia și anume să aiba un copil împreună.

Bianca și Mihai vor să-și contruiască împreună o casă și anume la mare. Amândoi sunt de acord că la Constanța s-ar simți cel mai bine.

Ce concurenți intră în finala Mireasa sezon 2

Conform regulamentului, în Finala show-ului matrimonial Mireasa sezon 2, vor intra perechile și concurenții care încă se află în concurs la acel moment.

În lupta pentru marele premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

Care este marele premiu oferit în Finala sezonului 2 de la Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ei vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 2. Ce cupluri pot intra în finală conform regulilor și cine alege câștigătorii

Mireasa 2020, sezon 2. Transformările prin care au trecut concurentele din casa Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. Eniko Szanto, despre alegerile vestimentare ale fetelor din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x