Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”

Claudia și doamna Ermina sunt din nou ”la cuțite”. Conflictul lor a început după ce iubita lui Ștefan a afirmat faptul că mătușa lui Ionuț a fost votată Mama Săptămânii datorită ei.

La acel moment, Ermina a spus că o va nominaliza numai pe ea pentru eliminare. S-a ținut de cuvânt, iar recent a intervenit și în discuțiile din jurul cuplului Claudia-Ștefan.

Ea i-a dat dreptate doamnei Mia, care a declarat că cei doi sunt falși și că nu se potrivesc.

Doamna Ermina își susținea părerea aducând în discuție aluziile făcute de Claudia, la începutul competiției, la salariul modest al lui Ștefan.

La finalul emisiunii de miercuri, 16 decembrie 2020, Claudia i-ar fi spus ”rivalei” sale :”Mă despart de el și ți-l las ție”, făcând referire la Ștefan.

Citește și: Băieții au stat de vorbă cu noua concurentă, Andreea. Ce și-au spus aceștia

”Cum își permite o fată de 33 de ani să-mi spună mie că-mi lasă un băiat de 26?”, a spus ea.

Replica brunetei nu a întârziat să apară: ”Păi dacă dumneavoastră spuneți întruna că ”nu o să te asculte și nu o să meargă cu tine acasa”. Poate să meargă cu dumneavoastră. Dacă știți ce se întâmplă în sufletul lui Ștefan... eu ce să zic?! ”.

”Iar vrei să te victimizezi. Victima emisiunii. Votați victima emisiunii, vă rugăm. Greu de eliminat e aici”, a zis ironic doamna Ermina.

Claudia și Ștefan de la Mireasa, dragoste cu năbădăi

În urmă cu câteva zile, fiul doamnei Viorica declara că nu crede în relația lui și e de părere că aceasta va ajunge la final atunci când se va termina competiția.

De vină sunt, spunea el, tensiunile cu familia și prietenii Claudiei. Declarațiile iubitului său au deranjat-o pe concurentă, care i-a reamintit faptul că l-a ales pe el, în ciuda faptului că cei dragi au avertizat-o să nu facă asta.

Citește și: Mădălina și Claudia, dispută până la lacrimi. De ce s-au certat cele două în pauza de publicitate

Enervată, Claudia a evitat atunci să ia o decizie la nervi și a promis că se va gândi la tot ce a auzit și va reveni cu o hotărâre în privința cuplului lor.

De asemenea, ea a atras atenția că Ștefan nu face decât să confirme cele afirmate de Teodora și mama sa.

”Aseară eram bine, am gătit. Nu sunt jucăria nimănui”, a spus fata și a început să plângă.

Totuși, în ziua cu pricina, s-au despărțit. După Gala de sâmbătă, 12 decembrie 2020, cei doi au revenit la sentimente mai bune. În emisiunea de luni au stat unul lângă altul, iar zilele următoare au părut foarte apropiați.

Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au stat de vorbă cu noua concurentă, Andreea. Ce și-au spus aceștia... Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x