Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Claudia, dispută până la lacrimi. De ce s-au certat cele două în pauza de publicitate

Claudia și Mădălina de la Mireasa s-au certat în timpul pauzei de publicitate după ce iubita lui Ștefan a afirmat câteva lucruri despre partenera lui Radu.

Totul a pornit după ce Claudia a încălcat regula fumatului, lucru pe care staff-ul l-a semnalat. Mădălina i-a citit notificarea, însă colegei sale nu i-a plăcut tonul pe care aceasta i-a vorbit.

”Ai tu ceva cu mine că numai tu te gândești să-mi spui. Nimeni nu se gândește, numai tu. De ce toată lumea nu-mi spune, numai tu?! Ce fac îmi asum.”, a afirmat Claudia în fața Mădălinei.

Mai târziu, în dormitor, Mădălina a discutat cu Radu despre nemulțumurile brunetei.

Citește și: Mihai a primit o nouă scrisoare de la Ștefania. Ce i-a răspuns băiatul

”Pe mine nu mă interesează ce faci tu, pe ei i-a interesat, nu pe mine. Trebuie să faci atât de urât, să te duci la cutare și la cutare să spui, "vai, ce am făcut eu." După aia se victimizează săraca. Nu mai pot să stau așa în casă.”, a spus Fata Favorită a săptămânii.

Ce a spus Claudia după disputa cu Mădălina de la Mireasa

”Câtă răutate există aici, n-am văzut în viața mea. Nu sunt eu frumusețea de pe lume și nici nu mă cred. Îmi știu valoarea, la urma urmei, dar cu ce am greșit în casa asta nu știu. Că respir, că trăiesc, că am venit?! Dacă eu când, de ce cânt? Dacă nu cânt, ete. Toată lumea are ceva cu toată lumea. Dacă vorbești cu cineva, se plimbă vorba. Mai bine mă singurică, stau și vorbesc cu camerele.”, a spus ea, uitându-se spre obiectiv.

Dar conflictul nu a luat final aici, chiar dacă tensiunile păreau că au dispărut. În emisia live, ea și Mădălina și-au aruncat câteva cuvinte grele.

Citește și: Mama Claudiei a intervenit în direct. Ce i-a dezvăluit fetei despre Ștefan

Ba mai mult, iubita lui Radu a început să plângă. De vină, spune ea, sunt tensiunile din casa Mireasa și acuzele Claudiei, pe care le-a auzit într-un material. Cea din urmă a afirmat faptul că Mădălina o copiază, dar și că își face prieteni în funcție de topuri.

”Să mai spună lumea că sunt eu aia care stă după Mama Săptămânii. De când a plecat Ștefania, face lobby cu Bianca. Ea nu poate să fie singură. Pe Andra nu a suportat-o de la început. Ea când vorbește pe la uși nu e problemă. Asta e răutate”, i-a zis Claudia lui Ștefan.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o nouă scrisoare de la Ștefania. Ce i-a răspuns băiatul... Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au stat de vorbă cu noua concurentă, Andreea. Ce și-au spus aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x