Mireasa 2020, sezon 2. Fetele, geloase pe cele două dansatoare care au animat petrecerea burlacilor

Petrecerea băieților din casa Mireasa sezon 2 a avut loc marți seara și, cu acest prilej, concurenții au primit doi oaspeți.

Petrecerea băieților din casa Mireasa sezon 2 a avut loc marți seara

Antena 1

Două dansatoare au intrat în casa Mireasa pentru a anima petrecerea burlacilor, însă tinerii nu s-au bucurat prea tare de momentul lor.

Asta pentru că privirile fetelor au fost ațintite asupra lor pe tot parcursul dansului. Ba mai mult, unele dintre ele i-au și atenționat că și ele se vor bucura de un show asemănător în doar câteva zile.

Andra nu s-a putut abține și a aruncat cu papucii către David. L-a și nimerit, iar fiul doamnei Mia a ajuns să-și murdărească pantalonii cu băutura pe care o ținea în mână.

Citește și: Alexandru și Andreea, ceartă cu lacrimi și țipete: ”Ți-am lăsat inelul”

În emisia live, ea a explicat că prin gestul său a încercat să-i facă atenți pe băieții care nu se concentrau pe dansul celor două fete.

De asemenea, Mădălina nu a putut urmări tot show-ul: ”Trebuia să-mi fac unghiile”.

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: Familia Biancăi a intervenit după o nouă ceartă între fată și Mihai: Ceva nu e în regulă

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Se pot vota atât cuplurile, cât și la individual. În eventualitatea în care niciun cuplu nu va dori să se căsătorească, voturile la individual vor desemna Băiatul și Fata Favoriți ai întregului sezon 2 Mireasa.

Citește și: ”Bianca, tu mă iubești?” Ce răspuns surprinzător a dat fata la întrebarea lui Mihai

Ultimele știri