Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Andreea, ceartă cu lacrimi și țipete: ”Ți-am lăsat inelul”

Alexandru de la Mireasa sezon 2 nu a fost încântat când Andreea, iubita sa, i-a comunicat faptul că nu dorește să beneficieze de premiul câștigat în urma jocului de la începutul săptămânii.

alexandru si andreea de la mireasa cand se cearta in baia de la mireasa sezon 2 Galerie
Alexandru și Andreea s-au certat după ce fata a refuzat premiul la hotel | Antena 1

Atunci, fata motiva faptul că nu poate petrece o noapte la hotel, indiferent ce s-ar întâmpla acolo, pentru că îi este rușine de familia sa.

Asta a afectat-o pe Andreea, care a fost nevoită să audă și alte nemulțumiri ale partenerului său.

”Ți-am zis că nu sunt supărat pe tine, ci pe situația care s-a creat. S-a văzut clar, de când ai intrat, că am încercat să te cunosc mai bine. Ai văzut, tu ai început cu prietenii. S-a văzut și acum câteva zile că tu ai fost deranjată că nu a mai dormit Mădălina cu tine. Cum crezi că m-am simțit?”, i-a spus Alexandru.

Citește și: Familia Biancăi a intervenit după o nouă ceartă între fată și Mihai: Ceva nu e în regulă

Andreea a considerat că acest subiect nu își are locul: ”Ce treabă ai tu cu subiectul acesta?”.

”Am vrut să spun că nu ai venit pentru mine... Nu știu cum să-ți zic. Nu pot să te înțeleg, în timpul emisiunii ai afirmat că ai locuit cu un bărbat în casă. Cum nu știa nimeni?! Ai spus în emisiune. Ai văzut că ți-ai lăsat inelul, copilării. M-am săturat. Am obosit să aud mereu prietenii, prietenii. Stai, mă, cu persoanele alea, de ce ai venit să te măriți. Plângi, plângi, victimizează-te puțin. Fă puțin teatru. Te pui mereu pe primul loc”, a declarat Alexandru.

Afirmațiile băiatului au supărat-o și mai tare pe Andreea, care a început să plângă: ”Cum să spui că nu am intrat pentru tine?”.

Citește și: Data și ora Finalei s-au schimbat. Când se va termina show-ul matrimonial

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: ”Bianca, tu mă iubești?” Ce răspuns surprinzător a dat fata la întrebarea lui Mihai

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Mireasa 2020, sezon 2. Familia Biancăi a intervenit după o nouă ceartă între fată și Mihai: Ceva nu e în regulă... Mireasa 2020, sezon 2. Fetele, geloase pe cele două dansatoare care au animat petrecerea burlacilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x