Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Andreea, ceartă cu lacrimi și țipete: ”Ți-am lăsat inelul”

Alexandru de la Mireasa sezon 2 nu a fost încântat când Andreea, iubita sa, i-a comunicat faptul că nu dorește să beneficieze de premiul câștigat în urma jocului de la începutul săptămânii.

Alexandru și Andreea s-au certat după ce fata a refuzat premiul la hotel

Antena 1

Atunci, fata motiva faptul că nu poate petrece o noapte la hotel, indiferent ce s-ar întâmpla acolo, pentru că îi este rușine de familia sa.

Asta a afectat-o pe Andreea, care a fost nevoită să audă și alte nemulțumiri ale partenerului său.

”Ți-am zis că nu sunt supărat pe tine, ci pe situația care s-a creat. S-a văzut clar, de când ai intrat, că am încercat să te cunosc mai bine. Ai văzut, tu ai început cu prietenii. S-a văzut și acum câteva zile că tu ai fost deranjată că nu a mai dormit Mădălina cu tine. Cum crezi că m-am simțit?”, i-a spus Alexandru.

Citește și: Familia Biancăi a intervenit după o nouă ceartă între fată și Mihai: Ceva nu e în regulă

Andreea a considerat că acest subiect nu își are locul: ”Ce treabă ai tu cu subiectul acesta?”.

”Am vrut să spun că nu ai venit pentru mine... Nu știu cum să-ți zic. Nu pot să te înțeleg, în timpul emisiunii ai afirmat că ai locuit cu un bărbat în casă. Cum nu știa nimeni?! Ai spus în emisiune. Ai văzut că ți-ai lăsat inelul, copilării. M-am săturat. Am obosit să aud mereu prietenii, prietenii. Stai, mă, cu persoanele alea, de ce ai venit să te măriți. Plângi, plângi, victimizează-te puțin. Fă puțin teatru. Te pui mereu pe primul loc”, a declarat Alexandru.

Afirmațiile băiatului au supărat-o și mai tare pe Andreea, care a început să plângă: ”Cum să spui că nu am intrat pentru tine?”.

Citește și: Data și ora Finalei s-au schimbat. Când se va termina show-ul matrimonial

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: ”Bianca, tu mă iubești?” Ce răspuns surprinzător a dat fata la întrebarea lui Mihai

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Ultimele știri