Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Încălcare de regulament în casa Mireasa

Mădălina și Bianca au discutat despre nominalizări și acest lucru este complet interzis și reprezintă o încălcare a regulamentului.

Încălcare de regulament în casa Mireasa Galerie
Mădălina și Bianca au făcut împreună planuri pentru nominalizări, iar acest lucru nu este permis | Antena 1

Discuțiile au continuat, iar totul a fost surprins de camerele de filmat. Problema este că în gala de weekend-ul acesta există două eliminări, una la fete și una la băieți.

Pentru că au discutat despre acest lucru, deși au fost anunțate că nu au voie să facă strategii, Bianca a fost sancționată și i-a fost luată amuleta pe care a câștigat-o la concursurile organizate de de Dima Trofim.

Mădălina și Bianca au făcut împreună planuri pentru nominalizări, iar acest lucru nu este permis. Materialul cu discuția lor a fost difuzat în cadrul emisiunii live de azi.

Bianca de la Mireasa a fost sanționată de conducerea emisiunii și a rămas fără amuletă

Ambele fete au spus că își asumă ceea ce au făcut și au motivat că au făcut acest lucru pentru că în această gală este foarte grea alegerea: nu trebuie să plece niciun băiat pentru că fiecare este în cuplu sau se află în cunoaștere cu o fată din casă.

Decizia ca Bianca să fie sancționată a fost luată de conducerea emisiunii. Doar Radu mai are amuletă în momentul de față. Adelin are imunitate în gala de sâmbătă, Ștefania la fel, restul intră sub regulile competiției.

Finala Mireasa sezon 2 va avea loc la finalul lunii februarie 2021, moment în care cuplul câștigător va trebui să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile pentru a intra în posesia marelui premiu.

Mireasa 2020, sezon 2. Medicul a fost chemat de urgență în casa Mireasa pentru Bianca... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, reacție după accidentul Biancăi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x